Zwols roeiteam Blue Atlantics organiseert benefietconcert in De Spiegel

Foto van auteur

Team Blue Atlantics, van links af: Marije van de Bor, Ilse Schuurman, Ingrid Voorn en Margot Vries.
Foto: Blue Atlantics

Het Zwolse roeiteam Blue Atlantics organiseert op zaterdag 3 juni een benefietconcert in De Spiegel. Dit om zo veel mogelijk geld op te halen voor Het Vergeten Kind en het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Iedereen bepaalt zelf hoeveel ze voor een kaartje willen betalen.

De tienkoppige coverband Ja Hoor en Mobiel Vinyl staan garant voor een feest waarbij de voetjes van de vloer kunnen. “Trommel al je vrienden op om een avond uit je dak te gaan,” zegt Ilse Schuurman van team Blue Atlantics. “Je kan dan gelijk het goede doel te steunen.”

Ingrid Voorn, Margot Vries, Marije van de Bor en Ilse Schuurman zijn vier Zwolse roeisters. Ze starten in december met The World’s Toughest Row. Een extreem zware roeirace waarbij zij het, als team Blue Atlantics, gaan opnemen tegen veertig andere roeiteams. Op eigen kracht roeien de vrouwen dan 5.000 kilometer over de Atlantische Oceaan. Het doel van het roeiteam is zo veel mogelijk geld op te halen voor de twee goede doelen.

De kaarten voor het benefietconcert zijn te bestellen via de website van Theater de Spiegel. Er kan gekozen worden voor een toegangskaart van € 12,50 (Lake), € 17,50 (Sea) of € 22,50 (Ocean). Alle kaarten bieden dezelfde entree, het verschil is alleen het bedrag dat je wilt schenken aan de goede doelen.

Foto 1
Team Blue Atlantics, van links af: Marije van de Bor, Ilse Schuurman, Ingrid Voorn en Margot Vries. - Foto: Blue Atlantics
Team Blue Atlantics, van links af: Marije van de Bor, Ilse Schuurman, Ingrid Voorn en Margot Vries.
Foto: Blue Atlantics

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)