Nieuw loopshirt Zwolse Halve Marathon

Foto van auteur

De organisatie van de Zwolse halve marathon heeft voor de komende editie op 9 juni 2007 een nieuw loopshirt voor de hardlopers gemaakt.

Voor de atleten onder ons: een uniek New Line loopshirt van de Halve van Zwolle voor een speciale prijs. Dit New Line-shirt is van een hoogkwalitatief textiel gemaakt, waardoor het vochtregulerend werkt en extra ademend is. De voorkant is gedistingeerd bedrukt met het logo van de Zwolse Halve Marathon en een sponsor (PWC)-logo. In deze uitvoering is het shirt op 9 juni af te halen wanneer u daarvoor middels het inschrijfformulier een bestelling geplaatst heeft. De kosten zijn € 20 per shirt. U kunt zich online inschrijven via http://www.halvemarathonzwolle.nl/inschrijven.php voor de Halve Marathon of Wavin 4 EM van zaterdag 9 juni 2007.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Nieuw loopshirt Zwolse Halve Marathon”

  1. Ik vind de Halve Marathon van Zwolle organisatorisch en sportief een van de hoogtepunten van Zwolle, maar een persbericht over het nieuwe loopshirt…..? Zijn er geen belangrijkere zaken te melden vanaf die kant?

  2. Vorig jaar met de Dam tot Damloop konden de deelnemers een uniek high-tech running shirt aanschaffen met je eigen startnummer er al op gedrukt (en uiteraard het dam tot dam logo). Geen gemier met veilheidsspeldjes dus. Prijs? 7 euro!
    In dat licht bezien vind ik 20 euro erg duur. Wat er staat klopt dus: een speciale prijs!

Reacties zijn gesloten.