Jan Boelen nieuwe commissaris bij ROVA

Jan Boelen (inzet) is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van ROVA.
Foto: Peter Denekamp/inzet: ROVA

Jan Boelen is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van ROVA. Hij is daarmee een van de opvolgers van de vertrokken commissarissen Sandra Korthuis en Hans Bossert. Beiden waren vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn niet meer herkiesbaar. Voor de andere positie werd onlangs Mirjam Pauwels benoemd.

Jan Boelen is een ervaren bestuurder met zijn ruim 35 jaar ervaring in de sectoren energie, afval en milieu. Sinds 2014 is hij CEO van COVRA NV, de staatsdeelneming die verantwoordelijk is voor veilige en duurzame inzameling, bewerking en opslag van radioactief afval in Nederland.

“ROVA werkt in een unieke combinatie van samenwerking tussen publieke en private partijen. Ik heb direct ervaring met het balanceren van de belangen van beide kanten, zonder daarbij de belangen van het bedrijf zelf uit het oog te verliezen,” zegt Boelen. “Ik zie ernaar uit deze kennis en ervaring als commissaris van ROVA te mogen inzetten.”

Jan Boelen is geboren en opgegroeid in Emmen, heeft gestudeerd in Groningen en kent daardoor het verzorgingsgebied van ROVA.

Foto 1
Jan Boelen (inzet) is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van ROVA. - Foto: Peter Denekamp/inzet: ROVA
Jan Boelen (inzet) is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van ROVA.
Foto: Peter Denekamp/inzet: ROVA

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)