Kick Off Landstede Topsport

Foto van auteur

Dinsdagavond vond in de ZBC hal in Zwolle de Kick Off van het nieuwe topsportseizoen van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal plaats.

{mosimage}

De aftrap van het nieuwe topsportseizoen stond in het teken van de teampresentaties van Landstede Basketbal & Volleybal. Het basketbal- & volleybalteam gaven acte de présence, evenals de op het hoogste niveau spelende Landstede Junioren, Landstede Basketbal 2 (promotiedivisie) en Landstede Volleybal 2 (tweede divisie). Hiermee lieten de Landstede-teams onder andere zien wat zij op het gebied van talentontwikkeling te bieden hebben. Extra applaus kreeg Landstede Basketbal speler Alexandre de Sa. De basketballer uit Angola heeft veel moeite moeten  doen om de juiste identiteitspapieren te krijgen. Nu is hij na een jaar van afwezigheid weer terug in Zwolle. Afwezige was basketbalcoach Herman van den Belt. Hij is ziek, en Mark van Schutterhoef neemt de taken over voorlopig.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

Naast de teampresentaties werd een korte film getoond met sportbeelden van het sportseizoen 2005-2006. De avond werd omlijst door de succesvolle WRZV/Landstede Sportacrobatiek, flitsende optredens van de deelnemers aan de Abbott Dance Battle 2006-2007 en de sensationele breakdanceformatie One of a Kind.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)