Sponsor voor sfeeractiegroep FC Zwolle

Foto van auteur

Zoranet en FCZ Tifosi zijn overeengekomen dat Zoranet zich als sponsor voor de duur van één jaar verbindt aan de sfeeractiegroep van FC Zwolle. De internetprovider voor de zakelijke markt neemt bovendien een optie de overeenkomst te verlengen tot 2010.

 <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Als Co-Sponsor van FC Zwolle vindt Zoranet een actieve aanhang essentieel voor de beleving in en rond het stadion en de voetbalwedstrijd. De keuze de Tifosi te ondersteunen lag volgens Zoranet voor de hand. Operationeel Directeur Van Veen: “Door de jaren heen heeft de <?xml:namespace prefix = st1 ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags” />FCZ Tifosi zich doorlopend positief onderscheiden als een stabiele organisatie die garant staat voor een geweldig sfeer rond wedstrijden. Het is een professionele club die haar ziel en zaligheid verbonden heeft aan FC Zwolle. Als sponsor van de club kunnen we zo’n initiatief alleen maar ondersteunen.”

De <?xml:namespace prefix = st1 ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags” />FCZ Tifosi zien de betrokkenheid van zo’n prominent sponsor als een signaal dat hun inspanningen ook door zakelijk Zwolle gewaardeerd worden. De actieve FC Zwolle-supporters hopen dat meer businessclubleden het goede voorbeeld van Zoranet zullen volgen. Barbara Meeuwissen van FCZ Tifosi: “Hartstikke mooi dat onze inspanningen ook door businessclubleden worden gewaardeerd en dat deze waardering nu door Zoranet wordt omgezet in daden. Er spreekt ook veel vertrouwen uit. Dat doet ons als supporters goed. Bovendien: als we straks een groot en fanatiek sfeervak in het nieuwe stadion betrekken, zijn deze bijdrages onmisbaar om acties te kunnen uitvoeren. Hopelijk verbinden meer bedrijven hun naam aan FCZ Tifosi.” <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)