Karin fietst van Zwolle naar Rotterdam om geld op te halen voor Hersentumorcentrum Erasmus MC

|   Laatste wijziging

Mark Jooren en Karin de Haan
Foto: Erasmus MC Foundation

Karin de Haan is initiatiefnemer van een fietstocht die vrijdag start in Zwolle. Twintig mensen fietsen 268 kilometer om geld op te halen voor het Hersentumorcentrum Erasmus MC.

Karins vader overleed in december 2018 aan een hersentumor. De liefdevolle verzorging, de aandacht en ruimte die haar vader tijdens het ziekbed kreeg in het Erasmus MC heeft haar diep geraakt. Haar vader was een fervente fietser en daarom koos Karin ervoor om een sponsorfietstocht te organiseren. Er wordt geld opgehaald voor het Hersentumorcentrum Erasmus MC.

Iedere week trainen Karin en de andere deelnemers om de tocht voor te bereiden. Een persoonlijk schema zorgt ervoor dat Karin de tocht straks goed voorbereid kan rijden en finishen.

De fietstocht start op vrijdag om 1.00 uur ’s nachts in Zwolle en gaat via Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven, Oosterhout naar Rotterdam. Er wordt gereden in estafettevorm. In de steden zullen de fietsers het stokje overdragen aan nieuwe rijders. Karin de Haan en Mark Jooren rijden de hele route van 268 kilometer.

Wie deze fietsestafette wil steunen, kan gaan naar de pagina van de Erasmus MC Foundation. Wil je het team op een andere wijze steunen, stuur dan een e-mail naar tour.de.pdc@gmail.com.

Foto 1
Mark Jooren en Karin de Haan - Foto: Erasmus MC Foundation
Mark Jooren en Karin de Haan
Foto: Erasmus MC Foundation

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)