Ongeval waar een luchtje aan zit in Dieze-Oost, politie zoekt getuigen

In de motorkap van de zwarte personenauto zit een flinke deuk.
Foto: Peter Denekamp

Een fietsende vrouw is woensdag gewond geraakt op de Meppelerstraatweg. Ze werd aangereden door een zwarte personenauto. Het is onduidelijk wie er achter het stuur van de auto heeft gezeten. De politie komt dan ook graag in contact met mensen die meer weten.

Omstreeks 14.15 uur fietste de vrouw over het fietspad langs de Meppelerstraatweg. Toen ze bij de McDonald’s de Floresstraat overstak, werd ze aangereden door de zwarte auto. Deze kwam vanuit de richting van de Ceintuurbaan en sloeg op de Meppelerstraatweg linksaf om de Floresstraat in te rijden.

De zwarte auto was verdwenen op het moment dat de politie arriveerde. Enige tijd later keerde de auto, met een flinke deuk in de motorkap, terug op de plaats van het ongeval. Een vrouw meldde zich vervolgens bij een politieagent en verklaarde de bestuurster te zijn geweest.

De gewonde vrouw werd onderzocht in een ambulance op de parkeerplaats van de hamburgergigant. Ze werd later overgebracht naar het Isala voor verder behandeling.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval of naar mensen die mogelijk dashcambeelden hebben waarop te zien is wie er rond 14.15 uur achter het stuur zat van de kleine zwarte personenauto. De politie in Zwolle is te bereiken via 0900 – 8844.

Foto's 2
In de motorkap van de zwarte personenauto zit een flinke deuk. - Foto: Peter Denekamp
In de motorkap van de zwarte personenauto zit een flinke deuk.
Foto: Peter Denekamp
De gewonde fietsster werd onderzocht in een ambulance op de parkeerplaats van McDonald's. Ze is later overgebracht naar het ziekenhuis. - Foto: Peter Denekamp
De gewonde fietsster werd onderzocht in een ambulance op de parkeerplaats van McDonald's. Ze is later overgebracht naar het ziekenhuis.
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)