Go-Kids steunt Actie Zomerpret voor kinderen uit gezinnen met weinig geld

Zomerpretpakketten
Foto: Lenka de Hoogh

Opgroeien in armoede, voor ruim 300.000 kinderen in Nederland is dat de realiteit. Zij merken altijd en overal dat er weinig geld is thuis, ook in de zomer.

Daarom steunt Go-Kids het Nationaal Fonds Kinderhulp met hun Actie Zomerpret: een rugzak boordevol leuke spullen en avonturen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het doel is om 7.000 zomerpretpakketten te kunnen uitdelen.

Een zomerpretpakket is een tas vol leuke dingen en zomerse avonturen. Bioscoopbonnen, een dagje naar een pretpark met de trein, een voetbal, fijne lees- en doeboeken, knutselspulletjes, speelgoed voor buiten en nog veel meer. Want zomervakantie is fijn. Maar wordt pas echt leuk door de leuke dingen die je doet. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor kinderen écht het verschil maken in de zomer. Zodat zij na de vakantie op school ook iets leuks kunnen vertellen over hun zomerse belevenissen.

Go-Kids regio Zwolle is de allereerste regio van Go-Kids en bestaat als sinds 2012. De afgelopen jaren is Go-Kids uitgegroeid tot een platform met ruim 25 regio’s in Nederland. Go-Kids gunt ieder kind een fijne en belevenisvolle zomervakantie.

Go-Kids steunt de Actie Zomerpret van Kinderhulp met een eigen actiepagina. De organisatie doneert zelf een deel van de campagne-opbrengsten en roept met de actiepagina de hulp in van haar volgers. Doe jij een uitje? Doneer dan ook voor een kind in armoede.

Het kinderuitjes-platform heeft speciaal voor dit thema een overzicht gemaakt met tips over betaalbare uitjes in heel Nederland.

Foto 1
Zomerpretpakketten - Foto: Lenka de Hoogh
Zomerpretpakketten
Foto: Lenka de Hoogh

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)