A28 in avond en nacht dicht tussen Zwolle-Zuid en knooppunt Hattemerbroek

De A28 tussen Hattemerbroek en Zwolle.
Foto: Peter Denekamp

De snelweg A28 wordt vandaag tot en met donderdag in de avond en nacht afgesloten tussen Zwolle-Zuid en knooppunt Hattemerbroek. De afsluiting geldt in de richting Apeldoorn en Amersfoort voor doorgaand verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van tien tot dertig minuten.

Rijkswaterstaat voert in de avonden en nachten tussen 20.00 en 5.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan het wegdek. Zwolle is voor bestemmingsverkeer bereikbaar.

Verkeer in Zwolle dat richting knooppunt Hattemerbroek wil, wordt omgeleid via de N331, N764 en N50. Borden geven de omleidingsroutes aan.

De opritten Zwolle-Centrum en Zwolle-Zuid naar de snelweg richting Apeldoorn en Amersfoort gaan dicht tijdens de werkzaamheden.

Omleidingsroutes voor doorgaand verkeer
Doorgaand verkeer vanuit het noorden richting Amersfoort wordt vanaf knooppunt Heerenveen en knooppunt Joure geadviseerd om de A6 richting Amsterdam te volgen. Vanaf knooppunt Hoogeveen wordt doorgaand verkeer richting Apeldoorn en Amersfoort geadviseerd om te rijden via de N48 en N348. Doorgaand verkeer vanaf knooppunt Holsloot richting Apeldoorn en Amersfoort wordt geadviseerd om via de N34, N36 en A1 te rijden.

Informatie over werkzaamheden
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van Rijkswaterstaat of via de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Foto 1
De A28 tussen Hattemerbroek en Zwolle. - Foto: Peter Denekamp
De A28 tussen Hattemerbroek en Zwolle.
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)