Brand op zolderkamer woning Westerveldstraat

Foto van auteur

Zwolle – Paniek zondagmorgen aan de Westerveldstraat in de wijk Dieze. Buurtbewoners zagen rond 09.45 uur rook uit de zolderkamer van de woning komen.

westerveld_1.jpg

De brandweer van Zwolle was spoedig ter plaatse. Door het openbreken van een schutting, een deur en zolderraam kon men de brand bestrijden. Volgens ooggetuigen en bronnen zou er een wietplantage op de bovenste verdieping van het pand zijn. Dat is nu nog niet officieel bevestigd. Politie doet nader onderzoek.

westerveld_3.jpg

westerveld_2.jpg

westerveld_4.jpg

westerveld_5.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Brand op zolderkamer woning Westerveldstraat”

 1. Mag toch hopen dat de woningbouwvereniging resoluut maatregelen neemt tegen die gasten en ze op staande voet de huizen uit mikt.
  Om van het gevaar waar ze medeburen aan bloot stellen maar niet te spreken.

 2. Plantje ik snap niet waar jij je druk om maakt? Discriminatie? Weet jij wie daar woont?
  Mijn Turkse buurman gaf me de hint alarm op de antenne, wat nu?

 3. Plantje, ik denk inderdaad dat ‘c’ het niet discriminerend bedoelt.. Niet direct overal iets verkeerds achter zoeken, nergens voor nodig.

 4. De schotel antenne zou een alarm signaal af moeten geven als in een sirene?

  Nou, ik zoek niet overal iets verkeerds achter, maar een schotelantenne die een alarmsignaal af zou geven staat volgens mij erg ver van de werkelijkheid af.

 5. Nou ja zeg!

  Zeg nou eens serieus: hoe vaak heb je gehoord van een schotel antenne die een alarm signaal afgeeft? (Niet vaak, dat kán ik me haast niet voorstellen! Persoonlijk heb ik er nog nooit van gehoord.)
  En hoe vaak heb je gehoord dat mensen bepaalde conclusies trekken zodra ze een woning zien met een schotelantenne? (Conclusies als: “dat zullen wel buitenlanders zijn die drugs dealen”.)

  Nou, dat laatste heb ik VEEL vaker gehoord! Het is dus niet zo gek dat ik de opmerking opvat als zou je het tweede bedoelen.

 6. nixxxx only brand:P:P:P:P:P:P:P
  deam was in onze straat nou die van mijn oma dan ik ben het mitchel duussssssssss;););););););););););)

  groetjes:::mitchel&angeloooo&rico&soufyan&jamsheed&nouaim&jeremy

 7. brand sabiiiiiii
  ewa youssef&kamal hebben er op greageert heb jullie niet genoeg praatjes geleerd je weet sabi dit is erg maar sabi die stank is erg>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(:o:o:o:o:o8)8)8)8)8)8)8)8)8):P:P:P:P:P

 8. Mitchel,angeloo,youssef,kamal: Kan het ook iets duidelijker? Voor ons ook leuker….bovendien kan ik dan (misschien op 1 of andere manier) mijn -utje nog terugtrekken :'(

 9. Ik ben de buurman
  wel even schrikken, brandweer heeft ook mijn deur ingetrapt en de politie heeft mijn zolder en meterkast gecontroleerd, ook de vuilcontainer hebben ze doorzocht.
  Veel rookschade, gelukkig ben ik verzekerd.
  Per 1 september begin ik een assurantiekantoor aan huis, ik hoop niet dat deze negatieve reclame invloed heeft op mijn verse onderneming.( assurantiekantoor MC-Verzekeringen)

  Wel wil ik even melden dat er GELUKKIG geen mensen gewond zijn geraakt!!! en dat is wel het belangrijkste.

  Groetjes Mike Cordewener

Reacties zijn gesloten.