Natte start Blauwvingerdagen Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De Blauwvingerdagen, die jaarlijks op woensdagen in de maand juli in de binnenstad plaatsvinden, beleefde een natte start. Zware buien zorgden er deze woensdag voor dat het rennen was tussen de dikke druppels door.

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_3.jpg

De Zwolse terassen bleven bij de vele regenbuien leeg. Ook de Blauwvingermarkt kreeg niet veel klandizie. De weersvoorspellingen zijn niet gunstig. Ook deze verdere woensdag zullen nog vele zomerse buien volgen.

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_5.jpg

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_6.jpg

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_4.jpg

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_1.jpg

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_2.jpg

08-07-2009_regenachtige_start_eerste_blauvingerdag_7.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Natte start Blauwvingerdagen Zwolle”

  1. Ja dat blijft de vraag altijd maar Larry, die vraag verdring (verdrink) ik maar een beetje :'( Ach, met een beetje vertrouwen……Zo wilde ik trouwens de eerste digitale WVF-column (deadline 20/9) noemen “Vertrouwen”.

  2. dickv heb vooral vertrouwen,dat hadden de roofridders ook,daarom is er altijd nog een kasteel in Westenholte op los zand.Die digitale collumn,ik kijk er naar uit

  3. Uhhh 4xP4: Toen ik dit gister postte wist ik er te weinig van om er over uit te wijden. Nu nog, maar ik vind het gegevens “roofridders” interessant. Er staan bijna 40 columns van mij al online, dacht ik. Volgens mij moeten ze terug te zoeken zijn. Wel leuk als iemand de moeite neemt ze na te pluizen op fouten 8) Leukere leesstof (voor een niet WVF-er) is echter “de avonturen van de drie Muskebiers”. Natuurlijk was ik Ć©Ć©n van de heren. Maar die zijn alleen gedrukt jaren lang…….tot iemand van het bestuur zei: “als jullie vaart minderen (zeg maar) mogen jullie door”, na ruggenspraak echter bracht ik hem een “geen concessies aan de inhoud”. Helaas, einde oefening voor ons drieĆ«n.

    Maar het 3mteamforum is ook wel gezellige leesstof 4xp4, zeker als je wat kanttekenen wilt plaatsten tegen mij en mijn teamgenoten. Staat wel digitaal.

Reacties zijn gesloten.