Op zoek naar “Het geheim van Graaf Sassendonk”

Foto van auteur

Zwolle – Wie heeft er wel eens van Graaf Sassendonk gehoord? Graaf Sassendonk was een belangrijke handelsman in de geschiedenis van de stad Zwolle. Slechts enkele mensen weten nog wie hij was, en weten dat hij een aantal geheimen had. Maar niemand wil er over praten, er zit een heel geheimzinnig tintje aan………. Actie, spanning en de modernste technieken vormen de belangrijkste ingrediënten van deze unieke zoektocht.

graaf_sassendonk.jpg

Onderweg voeren ze met behulp van de gps,digitale camera, pda en mobiele telefoon opdrachten uit waarmee ze punten kunnen scoren. Terwijl de ouders de stad in gaan om lekker te shoppen komen de kinderen langs onverwachte en spannende locaties in Zwolle en leren ze van alles over de historie van de Hanzestad. Het spel in de historische binnenstad De gehele zomervakantie kunnen kinderen op zoek gaan naar het geheim van Graaf Sassendonk waarbij de historische binnenstad van Zwolle het decor vormt voor deze unieke ontdekkingstocht. Met een aantal nieuwe opdrachten en routes is de ontdekkingstocht nu nog spannender dan vorig jaar. Meedoen aan “Het Geheim van Graaf Sassendonk”? Wil jij meedoen aan de ontdekkingstocht? In de maanden juli en augustus wordt de tocht op dinsdag en donderdag van 13.00 – 16.00 uur gespeeld.

Reserveer nu via 0900-1122375 (€1,-per gesprek). Er kan zowel individueel als in groepsverband gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie over tijden, verjaardagsfeestjes e.d. op de website www.geheimvangraafsassendonk.nl. Organisatie I.s.m. Renate Ouweneel van Ibento heeft RBT Vechtdal-IJsseldelta/Zwolle Marketing de vervolgeditie van het spel ontwikkeld. Het Geheim van Graaf Sassendonk wordt breed ondersteund door de gemeente Zwolle, provincie Overijssel, Zwolle Kampen Netwerkstad en Rabobank IJsseldelta. Ook De Agnietenberg, diverse horeca instellingen,hotels en culturele partners hebben een bijdrage geleverd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Op zoek naar “Het geheim van Graaf Sassendonk””

  1. Bijverdienste zomerperiode

    Wil jij een extra zakcentje verdienen in de zomerperiode?
    Voor de maanden juli en augustus en september zijn wij op zoek naar enthousiaste spelbegeleiders voor het interactieve ontdekkingsspel Het geheim van Graaf Sassendonk.

    Ben jij tussen de 16 en 20 jaar en wil jij op de dinsdag- en donderdagmiddag tussen 12.30 en 16.30 uur een groep van maximaal 8 kinderen begeleiden in dit spel stuur dan voor 17 juli een mail naar info@graafsassendonk.nl.

    Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk Kelderman, Zwolle Marketing 038-4213844. Durf jij de uitdaging aan? Mail of bel ons!

Reacties zijn gesloten.