Verhuizing Erben Wennemars via Twitter te volgen

Foto van auteur

Zwolle – Op maandag 20 juli gaat Erben Wennemars met zijn gezin verhuizen naar Dalfsen. Erben Wennemars is zich volledig aan het focussen op de Olympische Winterspelen van 2010 in Canada. Erben maakt zeer veelvuldig gebruik van Twitter om zijn dagelijkse leven (het leven van een topsporter) met alle belangstellenden te delen. Dit is zover gegaan dat hij officieel toestemming heeft moeten vragen om tijdens de Spelen te mogen Twitteren. Hiervoor heeft hij akkoord gekregen.

Samen met zijn vrouw Renate (de vrouw van een topsporter) hebben ze met De Telegraaf afspraken gemaakt dat De Telegraaf beide personen tot en met de Spelen gaat volgen. Zij hebben hiervoor op de website van De Telegraaf een eigen pagina waar alle Tweets op worden geplaatst. Erben en Renate hebben POT Verhuizingen/Logistiek gevraagd hun verhuizing te gaan verzorgen, zodat zij zich met hun eigen doelstellingen bezig kunnen houden. Daarnaast hebben zij aangegeven dat zij via Twitter over de verhuizing willen gaan schrijven. Tijdens de verhuizing zullen zij zelfs foto’s op Twitter plaatsen, zodat iedereen de verhuizing kan volgen en een kijkje in het privé leven en spullen kan nemen. Wie weet komen de Olympische medailles van Erben wel voorbij?

Een leuk idee is daarbij gekomen dat ook de verhuizers een verslagje gaan bijhouden en zo vanuit de andere kant de verhuizing zullen laten zien. De verhuizing zal te volgen zijn op twitter.com/erbenwennemars, twitter.com/renatewennemars en via twitter.com/potmovers.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Verhuizing Erben Wennemars via Twitter te volgen”

  1. Prima kerel hoor, gezellig bij hem en Renate (ook prima meid; kids zijn wel eens bij ze thuis geweest) aan de Agnietenplas gelegen. Maar je verhuizing doorTwitteren :'( Die luie gewetenloze rioolrat paparazzi hoeft nu helemaal geen donder meer te doen.

  2. Vrees van wel Johanna, de TeleTroepToeterT (lag ter inzage op ons vakantieadres) had de mededeling van de Admin bovenaan de roddelpagina staan. In een kadertje dat het Getwitter was…mooi gratis (hoogstwaarschijnlijk) “nieuws” dat die sneue lezers interesseert. Oh ja, hij had zijn stal ook nog verbouwd tot krachthok. Allemaal roest om zich heen, zodat hij zich net Rockey voelde. Tja, ’t zal wel :'( Gelukkig lag was normaal de Belgische “Standaard (oid?)” als Nederlandstalige krant ingebonden.

Reacties zijn gesloten.