Zwollenaren aangehouden voor straatroof Zwolle Zuid

Foto van auteur

Zwolle – De politie heeft vrijdag 17 juli twee mannen van 20 en 26 jaar uit Zwolle aangehouden omdat ze ervan worden verdacht twee straatroven te hebben gepleegd op woensdag 15 juli. Na de overval heeft de politie in de omgeving van de straatroven meerdere mensen gecontroleerd waaronder deze twee mannen. Op dat moment was er nog geen aanleiding om ze aan te houden. Van één van hen werden wel de gegevens genoteerd, omdat hij nog een boete had openstaan.

Vrijdag besloot de 26-jarige Zwollenaar zich maar te melden bij de politie omdat er een getuigenoproep was gedaan en hij die avond ook al was gecontroleerd. Na onderzoek werd later die dag ook de 20-jarige man uit Zwolle aangehouden. Beide mannen hebben een bekentenis afgelegd. Ze worden maandag 20 juli voorgeleid aan de rechter commissaris. Er is procesverbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Zwollenaren aangehouden voor straatroof Zwolle Zuid”

  1. maw ze zitten nogsteeds vast afhankelijk van de RC word bepaald of ze weer naar huis kunnen of dat ze hun vasthouden tot de rechtzaak.
    Maar omdat ze zichzelf gemeld hebben zullen wel weer snel thuis zijn.

  2. wat mij betreft mogen ze nog wel even vast blijven zitten en ook laten weten wat ze de slachtoffers hebben aangedaan door een gesprek met deze mensen

  3. Gewoon vasthouden tot de uitspraak. Wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten. Zijn we in Zwolle tot na de vakantie van dat tuig verlost.

Reacties zijn gesloten.