Stoelen te koop op Thorbeckegrachtfestival

Foto van auteur

Zwolle – De organisatie van het Thorbeckegracht Festival heeft de afgelopen weken meerdere malen de vraag voorgelegd gekregen of er tijdens het evenement alleen maar staanplaatsen op de Thorbeckegracht zijn. De vraag naar zitplaatsen bleek uiteindelijk zo groot dat besloten is een beperkt aantal ‘particuliere’ zitplaatsen te creëren recht tegenover het hoofdpodium in de gracht. Er komt een speciaal vak voor deze zitplaatsen. De kostprijs van deze plaatsen bedraagt 75 euro en zijn online te bestellen via info@thorbeckegrachtfestival.nl.

De organisatie van het festival op zaterdag 12 september verloopt op dit moment voorspoedig, de samenwerking met Odeon de Spiegel theaters, Popfront Hedon, Verhalenboot en ArtEZ Conservatorium krijgt steeds meer gestalte. Het totale programma betekent dat met veel schwung het culturele seizoen van Zwolle 2009-2010 wordt geopend. Jazz, klassiek en populaire muziek wisselen elkaar af en een keur aan artiesten geeft een voorproefje van het culturele Zwolse programma. Centraal bij het festival ligt een groot drijvend ponton in de Thorbeckegracht ter hoogte van de Librije. Dit ponton  is het podium voor de artiesten. Dat is onder anderen de Zwolse sopraan Heleen Koele die samen met het Concerto d’Amsterdam een aantal prachtige liedrecitals verzorgt. Vervolgens neemt Mathilde Santing het stokje over. Santing staat garant voor een verrassend en onvoorspelbaar programma. Dat vanaf de gracht door duizenden mensen is te volgen. 

Maar er is meer! Naast een speciaal kinder Hans & Grietje sprookjes concert, waar kinderen u kennis laten maken met hun belevenissen, krijgen de bezoekers overdag een compleet beeld van alle bijzondere kunstvormen uit de stallen van Odeon De Spiegel theaters, Popfront Hedon, Verhalenboot, ArtEZ Conservatorium en vele amateurgezelschappen tijdens de gezellige Kunst & Cultuurrally.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Stoelen te koop op Thorbeckegrachtfestival”

  1. Hahaha ja dat was ook het eerste dat door mijn hoofd schoot: “komt daar dan een braderie bij?” ;D
    Maar verwachten ze veel mensen die voor 75 euro gaan zitten daar? Of doen ze de prijs expres zo hoog zodat ze ‘moeite gedaan hebben en het liep niet dus wordt het weer afgeschaft bij verdere voorstellingen’?

Reacties zijn gesloten.