FC Zwolle speelt gelijk tegen Gaziantepspor

|   Laatste wijziging

Hasselt – FC Zwolle heeft maandagavond verdienstelijk gelijkgespeeld tegen het Turkse Gaziantepspor. Op Sportpark ’t Hoenbroeck werd de uitslag van deze oefenwedstrijd 2-2.

In de 22e minuut was het Zwolle dat op voorsprong kwam door een kopbal van verdediger Botteghin. Dat was ook de ruststand. In de 60e minuut kwam Gaziantepspor langszij (1-1). Toen het Turkse team een tandje bijzette kwam het op voorsprong (1-2). In blessuretijd was het Lim-Duan die de 2-2 op het scorebord liet staan. Woensdagavond speelt FC Zwolle een oefenwedstrijd tegen Regioteam Garderen. Dat duel werd vorige week afgelast en wordt deze avond ingehaald.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “FC Zwolle speelt gelijk tegen Gaziantepspor”

  1. @Zwollenaar….ik bedoel uiteraard zuid-amerikaanse spitsen bij FC Zwolle. Heeeeel lang geleden was er een goede Uruguyaan. De zuid-amerikaanse spitsen van de laatste jaren kunnen in de hoofdklasse nog niet mee.

  2. die yuri banhoffer heb ik nog tegen gevoetbald in mijn fc vlaardingen-periode toen ik stopper/spil was, een redelijke aanvaller maar niet meer dan dat, als het over vroeger gaat wordt er altijd aangedikt.

  3. @Erik, dus als er nu 1 spits uit Scandinavië komt die het niet zo goed doet dan mogen er ook geen spitsen uit Scandinavië meer aangetrokken worden.
    Wat een onzin, beoordeel spelers op hun kwaliteit en niet op waar ze vandaan komen.

  4. Kippenboer…ik heb liever een redelijke spits uit de omgeving zwolle dan een redelijke spits uit Zuid-Amerika. Realitisch zijn. Een echt goede spits uit Zuid-Amerika komt niet naar Zwolle

  5. @Erik, een redelijke spits uit de omgeving Zwolle is er niet en als die er zou zijn zou dat behoorlijk wat geld kosten.
    Wat maakt het uit waar een spits vandaan komt, als hij maar scoort.
    Tozé kwam ook niet uit Zwolle en scoorde toch aardig, hij was alleen niet meer te betalen.

  6. De spelers van FC Zwolle hebben al moeite om de spits te vinden, laat staan dat de Technische Staf een goede spits kan vinden.

  7. Gebroken arm zet Lim-Duan buitenspel
    29/07/2009 21:45

    FC Zwolle sloot de oefencampagne af met een 8-0 zege. Voor Dominggus Lim-Duan liep de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Regioteam Garderen minder goed af.

    Lim-Duan stond in de tweede helft vijf minuten in het veld, toen het noodlot toesloeg. Bij een ongelukkige glijpartij brak hij een arm. De aanvaller werd voor een behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Voorlopig kan hij niet in actie komen voor FC Zwolle.

  8. K*t das een tegenvaller. Maar met een beetje goeie gips moet ie toch zo weer kunnen spelen??……
    Als ie maar wel blijft trainen anders krijgen we weer dezelfde taferelen als vorig jaar..;)

Reacties zijn gesloten.