Gratis proefles T’ai Chi voor 50 plussers

Foto van auteur

Zwolle – Icare Cursussen organiseert op 10 september 2009 in Zwolle te Sio wijkcentrum om 16.00 uur een gratis demonstratie/proefles T’ai Chi.

T’ai Chi Tao is een vorm van Chinese bewegingskunst, die al duizenden jaren in China wordt beoefend. Van deze bewegingskunst gaat een rustgevende werking uit. Door het stimuleren van energiebanen en bloedcirculatie blijft men op een ontspannen manier in beweging en bevordert het de gezondheid. De proefles T’ai Chi is gratis en geeft u een goed beeld van wat T’ai Chi voor uw welbevinden kan doen.

Bij voldoende deelname wordt er in het najaar een cursus T’ai Chi voor 50 plussers georganiseerd. Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur en kan steeds met 10 lessen verlengd worden. De cursus kost ¤ 75,= voor leden van de Icare Ledenvereniging; niet-leden betalen ¤ 150,=. Tijdens de cursus leren deelnemers een serie vloeiende bewegingen, die langzaam en aaneengesloten worden uitgevoerd. T’ai Chi bevordert concentratie, een goede ademhaling en stimuleert uw energie. Dit verbetert het lichamelijk evenwicht en brengt u geestelijk in balans.De cursus T’ai Chi voor 50 plussers is gericht op het bevorderen van stabiliteit om vallen te voorkomen en is speciaal samengesteld voor 50 plussers. Aanmelden voor de proefles en/ of cursus kan op drie manieren: telefonisch via Icare Servicebureau, 0522 – 27 92 60; via internet (www.icare.nl) of door te mailen naar cursussen@icare.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Gratis proefles T’ai Chi voor 50 plussers”

Reacties zijn gesloten.