Digitaal abonnement op Wijzer en publicaties

Foto van auteur

Zwolle – Het is vanaf nu mogelijk om een digitaal abonnement te nemen op de informatieve artikelen en publicaties die de gemeente wekelijks plaatst in de Wijzer. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor inschrijven via de website van de gemeente www.zwolle.nl.

Op www.zwolle.nl is onder het thema ‘politiek, bestuur en organisatie’ de rubriek e-nieuws te vinden. In deze rubriek kunnen geïnteresseerden zich abonneren op persberichten en nieuwsbrieven van de gemeente. Sinds kort zijn onder de nieuwsbrieven de Wijzerberichten en publicaties aan toegevoegd. Indien gewenst kan men zich hier ook weer afmelden. De Wijzerartikelen en publicaties zijn ook op de website te raadplegen onder het thema ‘politiek, bestuur en organisatie’.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Digitaal abonnement op Wijzer en publicaties”

  1. Vandaag was De Peperbus helemaal lachen, één keer openslaan…interessante (oprecht) tostitoko-reclame. Vervolgens te koop staande huizen op de kop….pagina’s lang. In de woensdag Peperbus is Spaan’s column altijd alleen leuk. Swollenaer is een ons kent ons Horecablaadje.

  2. Ach…ik vind het wel grappig om van die lokale krantjes af en toe door te snuffelen.
    Wat ik minder vind (en daar moet ik nog eens over gaan zeuren) is dat de Peperbus bij het huis naast ons gewoon voor de deur op de grond geflikkerd wordt!
    Het zijn huizen van Vesteda en het huis naast ons staat op het moment leeg. Vesteda plaatst dan een constructie in de brievenbus waardoor er geen post meer in gegooid kan worden. Sommige foldertjes bezorgers lijken dat maar niet te begrijpen!

Reacties zijn gesloten.