SWZ biedt nieuw springkussen aan

Foto van auteur

Zwolle – Woningstichting SWZ heeft een nieuw springkussen voor haar huurders en verenigingen in Zwolle aangeschaft in de vorm van een (onderhouds)bus. Al enige tijd biedt woningstichting SWZ een springkussen aan voor wijk- en buurtfeesten.

springkussen.jpg

De afgelopen jaren is hiervan bijna elk weekend gebruik gemaakt. SWZ doet dit in het kader van haar sponsorbeleid. Op deze manier sponsort SWZ een feest en kunnen huurders en verenigingen in Zwolle gebruik maken (tegen een kleine vergoeding) van het springkussen. Voor het reserveren van het springkussen kan men contact opnemen met Elise Bosch (ebosch@swz.nl). Per reservering wordt € 50,- gevraagd. De wijkboerderij Schellerhoeve heeft het springkussen in beheer.

Een paar sterke mannen voor het opzetten van het kussen is wel handig. Het springkussen weegt namelijk zo’n 150 kilo en wordt vervoerd met een aanhangwagentje. Het opzetten, met behulp van een instructie, gaat verder vrij snel en eenvoudig. Het vorige springkussen heeft SWZ geschonken aan de speeltuinvereniging in Assendorp.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)