Motorcycle Event Zwolle

Foto van auteur

Nog een paar dagen en het motorgeweld barst weer los in de IJsselhallen in Zwolle. De motorbeurs Motorcylcle Event zit deze editie met 17.500 m² bomvol motorlekkers. Iedere vierkante meter van de 6 hallen staat vol met nieuwe en gebruikte motoren, helmen, kleding, accessoires, onderdelen, vakanties, motorbladen en entertainment.

Archieffoto Weblog Zwolle

Op de stand van Six Center / Eliminator Owners Club zal vrijdagavond begonnen worden om een Kawasaki ZL 900 geheel te demonteren zodat deze zondagavond in onderdelen mee teruggaat en volgend jaar weer als nieuw op de beurs zal staan. Freebike zal de MediMotor tentoonstellen, deze Yamaha FJR 1300A vervoert o.a. patiënten materiaal tussen operatiekamers.

Verder de nieuwe kleuren van het Hannspree Ten Kate Honda team, de gepimpte bikes van Motorhuis Langezwaag, de Harley Davidsons en live muziek op de Oude Monnik stand, Eurol die weer groots uitpakt, het bruine café en nog veel meer!

Entertainment

Het indoorzandcircuit waar de pitbikes hun demo’s verzorgen, belooft een waar spektakelstuk te worden. Ook zullen topartiesten Johnnie Do en Alex van den Broek op hun motoren de meest spectaculaire stunts laten zien en natuurlijk het minibike parcours met rennerskwartier! Kortom het beloofd een fijn motorweekeinde te worden in Zwolle.

GRATIS parkeren, data en openingstijden

Motoren en auto’s parkeren gratis bij de IJsselhallen op één van de 3.000 parkeerplaatsen. De beurs is op vrijdag 26 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag 27 en 28 januari van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 10,- per bezoeker. Kinderen tot 4 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,-. Alle bezoekers via ingevulde flyer € 1,- korting. Flyers zijn verkrijgbaar bij tankstations in wijde omgeving van Zwolle of te downloaden via de website www.motorcycle-event.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Motorcycle Event Zwolle”

Reacties zijn gesloten.