VVV presenteert groepsdagtochtenbrochure 2007

Foto van auteur

De nieuwe groepsdagtochtenbrochure 2007 is verschenen, waarbij er een grote variatie aan programma’s is. Zo zijn er culturele uitjes in de sfeervolle Hanzesteden Hattem, Kampen en Zwolle. Maar ook actieve arrangementen in de natuur bij Giethoorn, De Wieden en in het Overijssels Vechtdal. De groepsarrangementen zijn heel veelzijdig, voor elk budget en geschikt voor jong en oud.

 

Er is een uitgebreid scala aan mogelijkheden die aan de hand van o.a. de thema’s natuur, water, culinair, actief of feestje worden getoond. Van themafeesten op het water tot heerlijke ‘proef’arrangementen voor de culinaire liefhebbers onder ons. Eén ding is zeker: tijdens het paardrijden, fietsen, golfen of wandelen beleeft u een onvergetelijke dag. Elk arrangement kan afgesloten worden met één van de vele culinaire mogelijkheden.

Boekingsinformatie

Nieuwsgierig geworden? De Groepsdagtochtengids 2007 is vanaf heden gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren in Kampen, Zwolle en het Overijssels Vechtdal. De groepsarrangementen kunnen geboekt worden bij de afdeling Groepsdagtochten van de VVV, tel. 038-4222299 (ma-vr 9.00-15.30 uur). Desgewenst kunnen arrangementen op maat gemaakt worden. Kijk voor alle groepsuitjes op www.vvvzwolle.nl, en klik op de rechterbutton groepsarrangementen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)