FC Zwolle onderuit in Oss

|   Laatste wijziging

Oss – FC Zwolle wacht na drie wedstrijden nog altijd op de eerste zege van het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Jan Everse verloor vrijdagavond met 2-1 op bezoek bij FC Oss.

fcs_oss.jpg

FC Zwolle kwam na een stief kwartiertje verdiend op voorsprong via Rojer, die daarmee zijn eerste doelpunt aantekende voor zijn nieuwe werkgever. FC Zwolle bleef in een open wedstrijd de betere partij, maar verzuimde de score te verdubbelen. Na rust ging het weer fout bij de Zwollenaren, die in de 55ste minuut een treffer van Fachtali moesten incasseren. 1-1 leek ook de eindstand te worden, maar verdediger Botteghin onderstreepte de huidige misére door de bal in de 83ste minuut in eigen doel te werken. FC Zwolle staat nu negentiende en heeft één mager puntje.

FC Oss – FC Zwolle 2-1

0-1 Rojer (15)
1-1 Fachtali (55)
2-1 Botteghin e.d. (83)

Geel: Bakkati, Wegh
Arbiter: Diks

Toeschouwers: 1900

FC Oss: Arends, S. Guvenc (Kolf/77), Galata, Jacobs, Van Himtum, Schoofs, E. Guvenc (Djollo/59), Wegh, Zafarin (Thijssen/83), Fachtali, Moutawikil.

FC Zwolle: Boer, Van der Wal, Kras, Botteghin, Guarino, Reijnen, Van Polen (Bakker/70), Vossebelt (Bakkati/80), Van der Haar, Rojer, Schreurs.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “FC Zwolle onderuit in Oss”

  1. Jan krijgt dit niet op de rit een typische westerling met een grootte bek die het hier niet kan waarmaken.

    Jan had al slechte resultaten voordat hij op non actief werd gezet marco heeft ons naar de 4 de plek gebracht vorig seizoen.

    Jan trekt de slechte lijn onder zijn bewind door BESTUUR neem je verantwoordelijkheid.

  2. @everserotop
    heb jij je antidepresiva wel gehad?
    Sjonge wat een negativiteit.
    Als of roelofsen geweldig is, alsof Zwolle gebaad is bij een afkoopsom voor Everse…. denk na man.
    Dit team draait nu niet, maar dat kan zo ineens anders gaan worden.
    Het is altijd makkelijk om iets of iemand af te zeiken, dat laat je wel weer zien door je reactie…
    Prutser.

  3. @likdoorn

    Jan kost nu niet meer zoveel een paar bitterballen en hij is weg

    Wie is er nu de prutser ???

    DE KONING IS DOOD ……..

  4. Ik ben niet zo verrast door de slechte reeks want in de voorbereiding zag ik dit al aankomen.
    FC Zwolle is de enige club in het betaalde voetbal die structureel geen poen heeft voor degelijke aankopen, nieuw stadion of niet.
    Maar om nou met z’n allen Jan Everse te gaan afzeiken vind ik heel erg laf want de trainer moet het ook doen met een budget waar een hoofdklasser als Lisse of Spakenburg om moet lachen.
    Leve Jan Everse en weg met het vervloekte stadion dat als een molensteen om de nek van de club hangt.

  5. tot die ene dag dat we wel winnen en het voor deze ‘supporters’ nog niet goed is. We hebben een stasitijdperk met het oude bestuur afgesloten. Kan mij dat verotten als dit seizoen alleen (hopenlijk) nacompetitie gespeeld word en dat Jan aan het einde van het seizoen zijn spullen moet pakken. Zonder de actie van Jan zat die oude kliek er nogsteeds en daar ben ik hem dankbaar voor.
    Zwolle is er een ster in om pas op het laatste moment goed te gaan presteren dus ik wacht rustig af en zeik elke week lekker op de tribune, maar ik laat mijn club niet vallen.

  6. Zolang er spelers worden gehaald die eigenlijk helemaal niet nodig zijn (Kras) en ook nog buiten de trainer om , zal het niks worden . Als voor dat geld nu eerst eens in de aanval naar versterkingen zou worden gezocht .Maar gelukkig is de man die verantwoordelijk is voor dit soort acties straks te “bewonderen” in Ljouwert .

  7. mensen niet zo negatief, de koning van zwolle gaf gister aan dat hij elk team aan het voetballen krijgt dus nu svp alle neuzen dezelfde kant op en achter ons cluppie staan. Forza Everse, Forza Zwolle !!

  8. Zolang er spelers worden gehaald die eigenlijk helemaal niet nodig zijn (Kras) en ook nog buiten de trainer om , zal het niks worden

    Kras is door Jan Everse gehaald, alleen de directeur vergat te vertellen dat de deal rond was.

    Er zit een stijgende lijn in het voetbal, deze wedstrijd was al weer beter dan vorige.
    Als FCZ supporter moeten we deze jongens gewoon steunen, zij gaan echt niet beter voetbalen door al dat gezeik en gezeur van de zogenaamde fans.

  9. Wat een negativiteit… Kom op, ga ervoor en we zien wel waar het schip strandt.

    Louis begon vorig jaar ook met twee nederlagen… 😉

  10. Het is jammer om te moeten constateren dat dit team nog niet op de rit staat. De eerste 20 minuten begon veel belovend. Er was veel strijd en de passes kwamen aan etc. Na het doelpunt stortte het kaartenhuis in en werd het niet meer opgebouwd. Jammer want het was daarna niet meer om aan te zien en de Oss supporters kregen er steeds meer zin in en terecht.
    Ik hoop dat dit 11-tal de draaqd weer op kan pakken en gaat voetballen naar het vermogen wat ze hebben. Ik snapte gisteren de wissel van Vosselman niet, hij bikkelde de hele wedstrijd en er ging wel eens wat mis, maar er was wel inzet. Zet de trainer een verdediger er in>:(
    Ik denk dat er een moeilijke tijd aanbreekt omdat het vertrouwen er niet is, maar laten we wel onze club blijven steunen. Zeker tot 20 september;)

  11. Louis begon vorig jaar ook met twee nederlagen…

    Hij begint nu bij Bayern ook niet goed , zal dus wel kampioen worden met Bayern 😉

  12. rode lantaarn
    ben benieuwd, komend weekend moet er sowieso gewonnen worden van het povere dordrecht zoniet dan hebben we het voorlopige dieptepunt bereikt: rode lantaarn. het nieuwe bestuur zal zich ongetwijfeld niet branden aan de kwestie everse, vers in het geheugen ligt nog de opstand die jan direkt regelde.

  13. ze moeten vanavond al spelen Joop en en ook vrijdag en niet tegen de minste tegenstanders
    vanavond thuis tegen Dordrecht
    vrijdag uit tegen Volendam

  14. Iwan Redan gaat zijn geluk mogelijk beproeven in Duitsland. De spits legt de komende dagen een stage af bij derde divisionist VfL Osnabr?ck, meldt Voetbal International.

    Redan zit nog zonder club nadat zijn samenwerking met Excelsior niet werd voortgezet. Bij de Rotterdamse club kwam de aanvaller afgelopen seizoen slechts één keer in actie.

    De spits, die sinds zijn periode bij Willem II onder contract stond bij Cardiff City en RBC Roosendaal, legde de afgelopen weken al stages af in Nederland. FC Zwolle en Fortuna Sittard namen Redan onlangs op proef

Reacties zijn gesloten.