FC Zwolle vergeet afstand te nemen

|   Laatste wijziging

Oss / Zwolle – FC Zwolle heeft maandagavond in Oss niet kunnen profiteren van de misstap van Sparta Rotterdam, dat afgelopen vrijdag thuis verloor van Helmond Sport. De Zwollenaren verloren bij FC Oss met 1-0. De voorsprong op de naaste concurrentie blijft daarmee 6 punten.

oss_8.jpg

Koploper Zwolle startte goed, en kreeg verschillende mogelijkheden via Nassir Maachi, Bart van Hintum (spelend met beschermend masker) en Ruud ter Heide. Gaandeweg de wedstrijd kreeg FC Oss ook een paar kansen. In de tweede helft zwakte Zwolle wat af. Passes kwamen onvoldoende aan en er vonden teveel individuele fouten plaats. Via Ter Heide kregen de Blauwvingers nog wel een paar halve kansen, maar het was Oss dat via Tim Nelemans in de 56e minuut de score opende (1-0). Dat bleef ook de eindstand. Daar konden de invallers Van Polen, Saymak en Mamedov niets meer aan veranderen. Zwolle verzuimde met het verlies om op 9 punten voorsprong op nummer twee Sparta Rotterdam te komen. De voorsprong is nu 6 punten, wat nog altijd een goed uitzicht biedt op het kampioenschap van de Jupiler League. Het was voor FC Zwolle het derde uitduel dat dit voetbalseizoen verloren werd. Eerder verloor Zwolle bij Helmond Sport en Sparta Rotterdam. FC Zwolle kan a.s. vrijdag in het Oosterenkstadion de mooie voorsprong prolongeren met winst op AGOVV.

oss_10.jpg

oss_2.jpg

oss_4.jpg

oss_1.jpg 

oss_3.jpg 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

48 gedachten over “FC Zwolle vergeet afstand te nemen”

  1. Wederom een avondje flut mentaliteit. Jongens missen absoluut de focus in wedstrijden als deze en kunnen dan tegen een ploeg die de ballen naar voren jaagt niet het verschil maken. Zal nog erg moeilijk gaan worden met aankomend programma.

  2. laat ze maar gewoon nacompetitie spelen dan moet je ook tegen een eredivisie club en dan maar eens kijken of ze echt eredivisie waardig zijn. maar als je een wedstrijd als deze ziet tegen notabene een club onderaan in de eerste divisie. zeg ik maar niks verder. ja een goede nacht allemaal en wel trusten:)

  3. Heb ook een seizoenskaart, maar weet nog niet of ik naar dit geklungel ga kijken a.s.
    vrijdag. Heeft niets met voetbal te maken dit Zwolle, laat staan met een a.s. kampioen.
    En Art : jij zet wederom het elftal verkeerd neer ! En ondermijnt op voorhand het zelfvertrouwen van de rest. Want :
    Die Bakkati had niet eens op de reservebank mogen zitten. Wat een droeftoeter .

    >:(

    Als ik deze wedstrijd kort mag samenvatten:FC Zwolle zit in een grote vormkrisis.
    Het gaat nog heel moeilijk worden.

  4. Ze deden zeker hun best wel, maar alle lange ballen die in de tweede helft naar voren werden gespeeld kwamen net zo hard weer terug, dus het gebrek aan balvastigheid is een goede verklaring van de slechte periode.:)

  5. “This is the moment”. Nog lang niet!! Alleen met winst hadden ze een mooie sprong richting kampioenschap kunnen maken. Jammer man!

  6. zwolle mist creatieve buitenspelers zoals narsing…totaal geen verrassing in hun spel en met jongens als slot, vd berg en maachi word je geen kampioen laat staan met deze trainer.
    maarja welke ploeg uit de jpl. heeft wel recht op t kampioenschap? helmond?
    vrijdag andere manschappen in de basis…

  7. Ze verdienen niet eens om in de eredivisie te voetballen,dan liggen ze er zo weer uit …ach ja ,zo bespaar je de gemeente miljoenen ..en daar zal het ook wel om draaien ….

  8. Wederom een waardeloze wissel en waarom bij elke wissel het elftal door elkaar halen.
    Ach ja, zoals A altijd zegt, we gaan nog harder en scherper trainen en verliezen kan altijd.
    Misschien tijd voor een frisse wind; A.. exit, Boekweg terug.

  9. Jammer dat er in het elftal een speler loopt die waarschijnlijk niet gewisseld mag worden,volgens mij heeft de fc vanavond drie kwart van de wedstrijd met tien man gespeelt.

  10. De trieste constatering is, dat FC Zwolle onvoldoende kwaliteit heeft voor de eredivisie en een team heeft dat als het er op aan komt er niet 100 % voor gaat.

  11. De “Frisse wind” nu al weer uitgewaaid??????? Volgens mij is het een behoorlijke tegenwind. Jacob produceerde met zijn witte doekje meer frisse wind dan eigenlijk de bedoeling was van de vervanging van CB. Alleen toen er een, minder fris windje, werd gelaten op de tribune, rook het naar niet frisse eieren.
    Waarom wordt een team door elkaar gehusseld bij een vervanging?
    Waarom een speler inbrengen, vlak na rust, met de stand van 0-0 die (nog) geen wedstrijd ritme heeft? Waarom (weer) geen kampioen willen worden??? Waarom de supporters (weer) voor Jan met de korte achternaam, laten staan ?????

  12. Wat een azijnpissers hier zeg, jullie club staat nog 6 punten los en ten aanzien van een aantal weken geleden zijn de kansen op een kampioenschap en promotie alleen maar groter. En het ontslaan/wegpromoveren van een hulptrainer heeft echt geen invloed op de resultaten hoor.

  13. Volgens mij staat Zwolle nog steeds 6 punten los van de nummer twee!!!!!

    Met nog maar zeven wedstrijden voor de boeg wordt het voor zowel sparta en eindhoven een zeer moeilijke klus.

    KAMPIOENEN

  14. Zéker (11:25) Joppuh! Sympathiek en belangrijk van voor PEC Zwolle. Peee-tur-vanderHengst :D:D:D Maar nu moet het inderdaad gebeuren. Heb het niet gezien. Toen ik dit op nos.nl las

    Zwolle kreeg voor rust de beste kansen en leek in de 37ste minuut loon naar werken te krijgen, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

    Ook na rust zocht de ploeg van trainer Art Langeler gepassioneerd de aanval, maar de kansen werden wederom niet benut. Na een klein uur scoorde Oss wel na een snelle uitbraak via spits Tim Nelemans

    -vroeg ik me af of het doelpunt terecht werd afgekeurd
    -tja, de oude voetbalwet: je mist zelf veel kansen, valt ie an de andere kant.
    -en beviel me het woord

    gepassioneerd

    dat natuurlijk 90 minuten het belangrijkst had moeten zijn.

  15. Ja, in paniek raken is inderdaad het beste wat je nu kan doen.

    Het is werkelijk belachelijk waar de spelers momenteel (ook hier) voor uitgemaakt worden. Ik zie een elftal dat z’n stinkende best doet om te scoren tegen tegenstanders die niks anders kunnen dan afbraakvoetbal spelen.

    Probeer zelf maar eens door een muur heen te lopen. Kijken hoe ver je komt.

    Laten we voor 1 keer proberen om te stoppen met het gezeik en gewoon achter het elftal blijven staan. Dat is het enige wat een supporter kan en MOET doen.

    NOAR VEUREN!!!

  16. Nah FCZ het is echt een schande, net wat je zegt, de spelers uitmaken voor sukkels of wankers DAT KAN ECHT NIET HOOR!! FOEI Zwolle supporters, voor jullie 9200 anderen hoor, dat jullie dat maar weten…

    Pffffff, cynische modus uit maar weer….:(

  17. Probeer zelf maar eens door een muur heen te lopen. Kijken hoe ver je komt.

    Niet ver, dus wat ga je dan doen?
    Wat ga je als trainer doen?

    We speelde in de eerste helft niet slecht, gaven weinig tot niets weg. Ik had er echt vertrouwen in…….. tot die wissel.
    Een verdediger eruit en en van polen erin, kan nog. Echter het hele elftal wordt door elkaar gegooid, vdb achterin en vp op 10 en slot als rechtsbuiten.
    3 x fout.
    Vooral het inbrengen van vp was al opmerkelijk. Dit jaar nog niet gespeeld en het hele seizoen nog niet als 10 gespeeld en juist hij zet je op 10.
    Slot heeft totaal geen loopvermogen dus hij moet de ballen vanaf de 2e lijn voorgeven. Alleen th staat in de spits tegenover 5 verdedigers en Kapralik (hooligan). Kansloos!
    Vervolgens Maachi (terecht) gewisseld voor een speler die wel het veld breed houdt maar geen bal krijgt omdat alle ballen op Slot moeten.
    3e wissel tenslotte, mamedov erin voor de laatste 10 minuten naast th. Maar er moet iets geforceerd worden dus dan zet je een speler van 1.50 hoog in de spits.
    Lekker wisselbeleid en dat gaat ons de titel kosten.

    En dan ook nog tegen de supporters durven zeggen; dan ga je toch niet meer, er zijn 9200 anderen die ons wel steunen.

    Dan moeten we ook maar niet meer gaan, laat die 9200 anderen maar zelf lekker de sfeer maken en naar uit wedstrijden gaan.

  18. Nee Natascha, dat kan echt nooit. Ik snap dat je baalt, dat doen we allemaal. Maar van schelden is nog nooit iemand beter gaan spelen. Heeft dus totaal geen zin.

    En ik ben erg benieuwd naar de context waarin Ard dat van die 9200 supporters geroepen heeft.

  19. Maar k heb al weer spijt dat ik uberhaupt iets gepost heb… Een ieder beleeft het op zijn eigen manier maar dat schijnt moeilijk te accepteren te zijn…

  20. Maar k heb al weer spijt dat ik uberhaupt iets gepost heb… Een ieder beleeft het op zijn eigen manier maar dat schijnt moeilijk te accepteren te zijn…

    Moet je niet doen. Gewoon blijven lachen 🙂

  21. Wat is er eind 2011 veranderd -door blessures- vergeleken met de succesvolle eerste seizoenshelft waarin we alles wonnen op 1 na : De Rechterflank .

    De rechterflank (back,middenvelder en aanvaller had enorme potentie in loopvermogen en aanvallende inpulsen . Ook de linkerflank kon er wat van m.n. Van Hintum . Maar goed die bleef wel intact.

    Deze rechterflank maakte ook het werk van Slot makkelijker omdat de aandacht van de tegenstander sterk verdeeld
    moest worden. Weg was alles na de aanslag op Van Polen en de hamstring van Narsingh, alleen Olijve bleef over, maar die had nu de handen meer dan vol als sergeant van Slot, omdat de rechterdreiging praktisch nihil was geworden de tegenstander meer dan ooit pionnen kon plaatsen bij Slot.

    Vervanger Bakkati was een dolende ridder op de rechterkant, en absoluut geen enkele dreiging voor de tegenstander. Sterker nog: werd vaak vrij gelaten om
    het spel te laten maken … Ook voorin kwam geen echte vervanging voor Narsingh. Had best gekund met de pijlsnelle Hiwat .

    Welnu de succesvolle rechterflank kon tegen FC Oss na vele maanden
    ,weer -gedeeltelijk- in het veld worden gebracht met Van Polen (en evt. Hiwat), wat doet Art Langeler : Laat de zwakke Bakkati gewoon staan en plaatst Van Polen op nummer 10 als wissel voor de centrale verdediger Aafjes, die uit moest vallen in de 2 de helft …..
    Wat simpel kon, moet ingewikkeld. Of moest de kool en de geit worden gespaard ?
    Een ding is duidelijk: door dit opmerkelijke wisselbeleid is elk zelfvertrouwen verdwenen. En zelfvertrouwen is 80% van het hele verhaal, de rest is voetbal en dat hoeven we ze niet meer te leren.

  22. Bericht door Trotse Zwollenaar, op 20 maart 2012 om 17:49
    Wat is er dan precies gebeurd, was er confrontatie tussen Art en Supporters die in Oss waren?

    Meneer A.. heeft tegen de diehards gezegd: dan kom je toch niet meer, voor jullie 9200 anderen die wel willen.

  23. Welnu de succesvolle rechterflank kon tegen FC Oss na vele maanden
    ,weer -gedeeltelijk- in het veld worden gebracht met Van Polen (en evt. Hiwat), wat doet Art Langeler : Laat de zwakke Bakkati gewoon staan en plaatst Van Polen op nummer 10 als wissel voor de centrale verdediger Aafjes, die uit moest vallen in de 2 de helft …..
    Wat simpel kon, moet ingewikkeld. Of moest de kool en de geit worden gespaard ?
    Een ding is duidelijk: door dit opmerkelijke wisselbeleid is elk zelfvertrouwen verdwenen. En zelfvertrouwen is 80% van het hele verhaal, de rest is voetbal en dat hoeven we ze niet meer te leren.

    Idd, je hebt helemaal gelijk.
    Met 2 wissels had hij de rechterflank weer dreigend kunnen maken. Van Polen samen met Olijve en Hiwat.
    Aanstaande vrijdag een nieuwe kans.

  24. Ik moet elke keer lachen om de tekst en uitleg die Art Langeler geeft.
    In deze fase van de competitie moet je je elftal juist motiveren en neit het geouwehoer van we zijn uit vorm, blessures of we moeten nog harder trainen.
    Je ziet heel duidelijk aan de mimiek, houding, communicatie dat Art de groep niet bereikt. Dit is dodelijk voor een team. Wat te doen is juist dat je met het elftal leuke dingen doet en zorgt dat je geen tweedeling krijgt. Het is natuurlijk onzinnig om te roepen we moeten naar de basis. Als je naar de basis gaat dan speelt Bakkati en Ter Heide gewoon. Maar Art weet dat Vd Berg en Van Polen vriendjes zijn. Vriendjes politiek is Art niet vreemd

Reacties zijn gesloten.