Zwolse familie Wessels in beeld bij Varen & Zo

Foto van auteur

Zwolle – Aankomende zondag is de eerste aflevering van het nieuwe NET5 programma Varen & Zo op televisie. Elke aflevering staat een plaats in de IJsseldelta in de spotlights. In deze eerste aflevering bezoekt de Zwolse familie Wessels Kampen en laten zij zich verrassen door deze Hanzestad.

De familie Wessels uit Zwolle vaart in deze aflevering met hun motorboot naar Kampen. Een verrassende stad met musea, terrassen en een prachtig stadsfront vanaf de IJssel. Tijdens hun tocht vertellen ze over hun passie voor varen. Naast het bezoek aan Kampen worden ook de nieuwste boten getest, handige tips gegeven aan de vaarliefhebber en op de boot van een bekende Nederlander rondgekeken.

Genoeg om aankomende zondag om 17.30 uur voor de buis te gaan zitten. Varen & Zo Het nieuwe NET 5-programma Varen & Zo geeft inzicht in het varende leven en alles wat daarbij komt kijken. De IJsseldelta en zijn gezellige plaatsen Kampen, Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden komen elke aflevering aan bod (www.vvvijsseldelta.nl). Het programma is vanaf zondag 30 augustus wekelijks om 17.30 uur te zien op NET5.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)