Bejaarde Zwolse steelt levensmiddelen uit winkel

Foto van auteur

Zwolle – Op dinsdagmiddag 25 augustus werd een 68-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal.

Politieberichten.jpg

Zij wilde uit een winkel aan het Klein Grachtje meerdere levensmiddelen wegnemen. De vrouw werd meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Bejaarde Zwolse steelt levensmiddelen uit winkel”

 1. sorry derk, ik vind het wel degelijk hout snijden, verdieping doelt op de financiele situatie waarin vele ouderen terechtkomen na hun gedane arbeid. vaak is het op een houtje bijten en elk duppie 3x omdraaien.

 2. Joop, ik ben het deels eens met je punt, maar zal je punt in een andere discussie nog wel een keer aanhalen om een ander standpunt van je te relativeren.

 3. @ joop, jij bent een fan van Deze geestelijk leider?
  Wie zouden dan wat mogen stelen, of zit er een grens aan? Allemaal bij dezelfde winkel en niemand stelt hem/haar schadeloos?

  De bewering van Verdieping vind ik niet te volgen: overtreed de wet maar want hunnie zijn ook zo slecht (wat de vraag dus nog maar is).

 4. Duidelijker kan ik het niet zeggen. Was je gisteravond bij BQ Zwolse, er kwam aardig wat leven vandaan. Wilde nog ff kijken (uit het Zwolle-stadion) maar het was er wel gezellig en na afloop gingen mijn maten ook gelijk weg.

 5. Er lopen zeker geen verkeerde onruststokers rond idd. Begreep gister van Rijkie dat hun elftal met oa Ron, Martin, Filletjes, die lange keeper die bij ons D1 traint weer gewoon doorgaat. Alle respect!

 6. D’r zit genoeg branie in. We speelden (en wonnen) met het 3e vaak tegen ze. Toen zijn ze op een gegeven moment lager gaan voetballen, ook omdat ze te weinig spelers hadden. Leek dood te bloeden, maar ze hebben de draad weer aardig opgepakt. Mooi, wij voetballen geen van allen meer. Hun waren al ouder. Maar vraag een aantal niet hoe het met het eerste is :'(

  On-topic: Stelen moet altijd bestraft worden! Behalve “harten stelen”; leve de hartendief!

 7. Dat krijg je van jarenlang CDA afbraakbeleid.
  De gristelijke naastenliefde heeft er voor gezorgd dat we hier in Nederland een steeds grotere groep mensen krijgen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.
  Het zal Balkenende een gristelijke rotzorg zijn hij heeft het goed en gaat stug verder met de ontmanteling van ons eens zo prachtige land.

 8. Ze zijn wel héél opzichtig richting VVD gekropen. Lieten voor de start al duidelijk merken dat ze liever met de VVD regeerden. Hier

  gristelijke naastenliefde

  is idd niet al teveel van te merken bij de vergaarbak van alle mensen die Christelijk willen stemmen, maar niet té. 4 uitpuilende (en belastende?) dossiers zijn al onder tafel verdwenen, misschien wel verdampt? Hoe gaan ze overigens om met de zorg voor dieren en planten? Volgens mij vinden ze het belangrijker dat agrariërs/veetelers/jagers etc maar vooral op ze blijven stemmen.

Reacties zijn gesloten.