Hogeschoolkrant organiseert Blikvangerfestival

Foto van auteur

Een cultuurquiz waarmee studenten een luxe i-pod en kaarten voor muziek- en dancefestivals kunnen winnen. Optredens van cabaretduo Ewout & Etienne, en topdeejay Jesse Voorn. Dat zijn de ingrediënten van het Blikvangerfestival dat op donderdag 25 januari plaatsvindt in studentensociëteit Het Vliegende Paard. Het festival is gratis toegankelijk voor studenten.

Studenten die denken wel iets van pop, literatuur en film te weten, kunnen zich nog opgeven voor de cultuurquiz door een mailtje te sturen naar hsk@windesheim.nl. Het Blikvangerfestival wordt gehouden in het kader van het vierde lustrum van de hogeschool Windesheim. Dat valt samen met het tweeëneenhalfjarig bestaan van de Blikvanger, de succesvolle cultuurpagina van de Hogeschoolkrant van de Hogeschool Windesheim. 

In de zomer van 2004 lanceerde de Hogeschoolkrant de Blikvanger, ook met een groot festival. De Blikvanger houdt voor studenten bij wat hot is op cultuurgebied. Veel interviews met nieuwe bands dus, recensies van theatershows, en vlotte analyses van de laatste hypes en boeken. De Blikvanger is bovendien hét complete (agenda-)overzicht van alles wat er op cultuurgebied gebeurt in Zwolle en interessant is voor studenten.

Het Blikvangerfestival begint op 25 januari om 20.30 uur met een cultuurquiz onder leiding van het succesvolle cabaretduo Ewout & Etienne. Er zijn forse prijzen te winnen, zoals een luxe i-pod en kaartjes voor muziek- en dancefestivals. Het cabaretduo geeft aansluitend een show weg met onderdelen uit het nieuwste programma S.F. Het festival wordt afgesloten door oud-Windesheimer en meest talentvolle deejay van het jaar: Jesse Voorn.