Mantis lust technopubliek rauw

Foto van auteur

Zwolle – Lang heeft de agressieve bidsprinkhaan moeten wachten op haar volgende maal, maar zaterdag 5 september zal tijdens de opening van Hedons’ nieuwe danceseizoen de honger direct gestild worden. In het Zwolse poppodium vindt dan een nieuwe lompe editie plaats van het hard techno en Schranz feest Mantis. De line-up is in elk geval lekker met meer dan twee uur Marco Remus, een liveset van N-Vitral, vertrouwde geluiden van Jehuda en Jack Ohm als perfecte opwarmer.

Mantis is het vaste dance-concept van Hedon waarbij de liefhebber van hardere techno en het zogenaamde Schranz subgenre zijn hart kan ophalen. Hedon wordt omgetoverd tot een technowalhalla met behulp van passende aankleding, een uitgekiende lichtshow, verbluffende visuals en het overdonderende sterke geluid dat zo kenmerkend is voor de dancefeesten in Hedon. Deze editie is Marco Remus de grote naam te noemen en hij komt een set van meer dan twee uur draaien.

De van oorsprong Duitse Remus (tegenwoordig woonachtig in België) is een echte technogladiator die als publiekslieveling al meerdere malen bezoekers op feesten als I Love Techno en Awakenings in extase bracht met zijn abstracte hardtechno. Remus past daarmee heel goed in het rijtje met Duitse grootheden als Sven Wittekind, Robert Natus (Natus is overigens al vastgelegd voor een volgende editie) en Frank Kvitta.

N-Vitral komt met een live-set met zijn unieke donkerende, hypnotiserende geluid. Stefan Busker, N-Vitral’s echt naam, zal vanavond niet onder doen aan labelgenoten Peaky Pounder en Rude Awakening welke beiden al eens het uiterste uit de speakers van Hedon haalden.

Perfecte opwarmers zijn Jack Ohm en uiteraard onze ‘eigen’ Jehuda. Jehuda maakte speciaal voor het Mantis concept een bijpassende track, welke inmiddels is uitgebracht.


MANTIS / line-up: MARCO REMUS (2+hr set) / N-VITRAL / JEHUDA / JACK OHM

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 5 september
Open                          : 23:00 uur

Aanvang                     : 23:00 uur

Entree                         : € 12,50 (€ 10,00 in voorverkoop)

Minimum leeftijd         : 18+  

Handig om te weten is dat de dancefeesten in Hedon tegenwoordig tot 04:00 uur doorgaan en dat kaarten in de voorverkoop kopen loont. Bestel je tickets online en je hoeft ’s avonds niet meer in de rij te staan voor een kaartje! Bij Plato en VVV ter Zwolle kan je eveneens terecht voor kaarten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Mantis lust technopubliek rauw”

Reacties zijn gesloten.