Portal voor Jazz in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag, dinsdag 1 september, gaat de nieuwe site www.jazzinzwolle.nl de lucht in. Op deze site wordt alle informatie rond optredens en andere wetenswaardigheden op het gebied van jazz in zwolle gebundeld.

Er is een agenda waarin alle optredens van de verschillende jazzpodia, zoals 
de Hete Brij, Jazzy Jam, HEDON en Odeon / de Spiegel,  staan vermeld. Verder zijn er foto’s en video’s te zien,  geluidsopnames te  beluisteren en staan er links naar andere informatieve jazzsites. De site is gemaakt door Michiel Knaven, beeldend kunstenaar te Zwolle en in beheer bij Wouter Simons.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Portal voor Jazz in Zwolle”

  1. de wbsite
    Zou van Ruud graag willen horen welke fouten er op de site staan en welke links niet werken. Bij mij werkt alles naar behoren. Heb ook van anderen nog geen reacties in die richting gehad. Interessant om te weten met welke browser hij werkt.

  2. @Wouter: als je naar jazzinzwolle.nl gaat krijg je een scherm waarin je moet inloggen, zo’n scherm wat eigelijk voor de beheerder is. Als je daar een paar keer op klikt en vervolgens op ‘annuleren’ dan krijg je een pagina waarop staat”authorization required’ http://jazzinzwolle.nl/cms/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=2&Itemid=54.
    Misschien is het slim als je eens naar jazzinzwolle gaat op een andere pc dan je eigen, zodat niet jouw (opgeslagen) instellingen worden gebruikt. Dan zie je wat wij zien. En natuurlijk niet zien 🙁

    PS. Waarom ben ik uit de mailinglist geknikkerd?

Reacties zijn gesloten.