Openlijke geweldpleging

Foto van auteur

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september op de Heinoseweg twee mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging tegen twee beveiligers. De mannen, een Poolse man van 24 jaar en een 22-jarige man uit Alphen aan de Rijn, gedroegen zich vervelend in een feesttent en werden daarom door de beveiliging buiten de tent gezet.

Buiten zochten de twee de confrontatie op met andere feestgangers. De beveiligers wilden de partijen uit elkaar halen, maar toen keerden de mannen zich tegen de beveiligers. Er werd geslagen en een jas van één van de beveiligers, een 33-jarige Zwollenaar, werd vernield. Er is procesverbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Openlijke geweldpleging”

 1. jammer dat buurtgenootschap ook al wordt geteisterd door lieden van divers regionaal allooi. door dit komt de mening over integratie niet ten goede.
  ik ben zelf regelmatig op de grasparty aanwezig geweest en heb nog nooit enige schermutseling meegemaakt. de sfeer is altijd meer dan gemoedelijk te noemen, ondanks dat er overmatig getapt wordt.

 2. Bedoel die Pool en Westerling. Beiden zo schuldig als je maar kunt bedenken lijkt me

  De mannen, een Poolse man van 24 jaar en een 22-jarige man uit Alphen aan de Rijn, gedroegen zich vervelend in een feesttent en werden daarom door de beveiliging buiten de tent gezet.

  Buiten zochten de twee de confrontatie op met andere feestgangers. De beveiligers wilden de partijen uit elkaar halen, maar toen keerden de mannen zich tegen de beveiligers.

  Ook hier weer ……keren tegen politie/beveiligers etc etc.

  Het spreekwoord gaat vaak op in een onderlinge strijd. Hier niet tegenover de onschuldige (zo lijkt het en zo is het daar vast ook) feestgangers.

Reacties zijn gesloten.