Eerste krachtmeting Rugby Zwolle in tweede klasse

Foto van auteur

Hilversum – In de eerste competitiewedstrijd in de tweede klasse Noord speelde Rugby Club Zwolle 1 haar eerste wedstrijd uit tegen de Hilversumse rugbyclub. 10 – 10 was de ruststand. Zwolle kon het niveau dus aan.

rugby.jpg
Foto: Danielle van Eerde 

Dit was een van de belangrijkste vragen van de hun eerste krachtmeting in na hun promotie naar de derde klasse. Laten we het de plankenkoorst noemen, de reden dat de blauwvingers het in de tweede helft hebben laten liggen. Captain Arjan Scheve: " We moeten onze evraring beter benutten! dan kunnen we een volgende wedstrijd helemaal naar onze hand zetten.". Bart van Maurik drukte als full-back (laatste man) de eerste competitie try naar een mooie combinatie van de backs. Hilversumse Rugby Club2 (HRC2) – Rugby Club Zwolle 1 (25-10).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

29 gedachten over “Eerste krachtmeting Rugby Zwolle in tweede klasse”

 1. nee dick, verdieping en ik hebben samen gestudeerd in oxford, knol daarentegen ken ik niet behalve van zijn vlijmscherpe kritieken alhier. in engeland hebben we de Stuart ontmoet een jongen die later door de liefde in zwolle verzeild raakte en een aktief rugby-er werd in zwolle, helaas zijn we hem al enkele jaren uit het oog verloren vandaar de vraag

 2. :D:D:D Dependance zeker, ik zet in op De Duyvencamp. je hebt al een + van Knol te pakken. Die is te makkelijk verdiend. Neigt naar slijmen. Stuart Copeland toch niet 😮

  Vrijdag ff De Vrolijkheid opfleuren? je kunt een initiatief van Bertus niet zomaar naast je neerlegen lijkt me…

  On-topic: Rugby is een edele sport. Wil eigenlijk wel een keer kijken. Mooi dat ze het niveau aankonden. Jammer van de nederlaag in de 1e competitiewedstrijd. Kan de besten gebeuren: zie WVF & Berkum. Ben ervan overtuigd dat het met beiden echter ook goed komt. Neem aan dat er een programma op de site van RCZ staat…Is dat RCZ.nl?

  Blijf volhouden die verslagen hier, als het kan met de goede fotografe….dubbel ander geluid.

 3. @ Daan: Leuke site zeg! as zondagmiddag wordt em niet, want als ik al wat ga doen ga ik voor de maandelijkse tentmuziek. Heb het programma al uitgeprint. Succes!

 4. Ben wel druk bezig een stuk steviger te worden; zou wel uit kunnen komen. Wilde het vroeger ook graag, maar ik ben te oud om te sporten 😉 Passief sporten bevalt ook uitstekend, raak mijn energie wel op een andere manier kwijt. Of lieg ik daar :'( Nou ja, kom zeker eens kijken. hebben jullie ook nog een beetje een gezellige kantine, zodat het loont om op de fiets te komen?

 5. ..
  Kantine is zeer gezellig, met een mooi balkon met uitzicht over het veld. Het bier smaakt prima en iedereen is welkom! Ik heb zelf bij meerdere clubs gespeeld en moet zeggen dat Zwolle een erg gezellige club is !


 6. daarnaast hebben we ook een grote groep spelers bvan tussen de 30 en 45, welke nog steeds goed mee kunnen komen, het is zoiets als je bent nooit te oud om te…

 7. @ Knol:
  Ik heb ook wel scherpe foto’s hoor 😉 Maar het ging hier om de actie, dus vandaar de keuze.

  Mooie wedstrijd gespeeld, was errrrrg spannend om te zien. Ondanks de eindstand toch een prestatie, zeker met zo weinig spelers.
  Ben benieuwd naar a.s. zondag.. mag ik nog mee? :'(
  Groetjes Daniëlle

  p.s. ’t Is van EerdeN

 8. Gezellig dat je ff langskomt Daniëlle, je komt toch wel vaker? Vind dat je hier een sprekende foto hebt neergezet. Knolletje staat hier bekend als een notoire klager. Nixxx van aantrekken. Wat fotografeer je het liefst?

Reacties zijn gesloten.