Vierde editie Onlytechno Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 18 september 2009 wordt door Studio TaS de vierde editie van Onlytechno georganiseerd. Hét technofeest van Zwolle vindt wederom plaats in de imposante Broerenkerk in het centrum van Zwolle. Wederom is Studio TaS er in geslaagd een imposante line-up neer te zetten met onder andere 2000andOne, Warren Fellow en Solid Decay.

flyer-onlytechno-1.jpg

Deze editie van Onlytechno wordt geopend door de bekende Zwolse DJ; Imad-JaY! Met het winnen van de “Smirnhoff Ice DJ contest 2008”, had hij zijn ingang bij Free2Dance en  LIPGLOSS. Zijn “techy” sounds vullen de zaal terwijl de bezoekers binnenstromen. Nadat deze jonge creatieveling klaar is met zijn technoset zal Solid Decay plaats nemen achter de draaitafel. Solid Decay wordt gevormd door het duo Dirk Kanters en Ralph Plompen. Zij hebben de kwaliteit om een energieke live act neer te zetten. Hun sounds zijn techno georiënteerd met Electro en Acid invloeden. Terwijl zij tegelijkertijd ongeschuwd experimenteren met ongewone klanken en ritmes, behoudt bij hen de Detroit de hoge noot. Wanneer dit duo uitgespeeld is en het publiek al volop uit hun dak gaat, komt niemand minder dan 2000andOne op het podium.

De actieve man achter deze naam is Dylan Hermelijn. Sinds de jaren ’90 is hij al op de voorgrond van de underground-techno muziek en is één van de eerste succesvolle Nederlandse technoproducers. Zijn heldere visie op muziek en zijn doe-het-zelf mentaliteit hebben hem gebracht tot waar hij nu is. Er is in Nederland dan ook geen groots techno-event waar 2000andOne niet gedraaid heeft.

“A special DJ”, zo wordt de afsluitende DJ Warren Fellow, van deze avond benoemd. Zijn hart gaat namelijk uit naar zijn publiek dat komt om te dansen en voor een onvergetelijke avond. De stijl van Warren Fellow beslaat pulserende technohouse met een sterke, energieke vibe. Met dit alles beschikt hij over de kwaliteit om zijn publiek wild te krijgen. Met Warren Fellow als afsluiter kun de bezoeker er van op aan dat hij vermoeid van het dansen de kerk zult verlaten!

Deze verrassende en sterke line-up wordt aangevuld met een uitgebreide en spetterende licht- en lasershow en ook ditmaal komt de Zwolse formatie James Lost langs met originele VJ-projecties. Meer informatie: www.onlytechno.nl

 

Naam event:                 Onlytechno

Datum:                        Vrijdag 18 september 2009Locatie:                        Broerenkerk
Plaats:                         Zwolle
Tijden:                         22.00 – 04.00 uur
Age:                             18+
Tickets vvk:                   15,- euro (ex. fee)

Tickets deur:                 20,- euro

Line up:
22.00 – 00.00  Imad-JaY
00.00 – 01.00  Solid Decay
01.00 – 02.30  2000 And One
02.30 – 04.00  Warren Fellow

Visuals by James Lost

Voorverkoop:
– Online bestellen via www.onlytechno.nl
– Koop je tickets bij één van de 400 Primera winkels. Kijk op www.primera.nl voor de filialen!– De Tabakspot, Roggestraat 2 te Zwolle – Delicious, Melkmarkt 22 te Zwolle

 

Websites:                    www.onlytechno.nl 
                                   
www.studiotas.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Vierde editie Onlytechno Zwolle”

 1. DJ imad-yah , nog nooit van gehoord. wat mankeert er tegenwoordig aan een doodgewone gitaar en versterker. de gewone man staat hier niet op te wachten.

 2. Hahaha verdieping, er mankeert niets aan een gitaar maar niet iedereen vindt hetzelfde leuk. Hoef ook niet anders wordt het wel heel saai op deze planeet.

  Eye-opener: De muziek volgt de techniek. Steeds meer is digitaal geworden zo ook de muziek.

  En uh, de gewone man?! Wie is dat dan in vredesnaam.

 3. @verdieping, de gewone man sterft steeds meer uit, alsmede de politieke partijen die dit nastreven..

  tot op heden kan ik maar 1 partij noemen die voor de gewone man strijdt.

 4. DJ imad-jay draaide ook bij de opening van het stadion .
  Door Ramon, op 8 september 2009 om 08:16

  DJ Imad-Jay draaide liever plaatjes en andere dingen (;)) dan netjes op school te verschijnen. 😉

  Toch leuk dat ie een beetje draaien heeft weten uit te bouwen tot dit. 🙂

  Aardige kerel ook overigens

 5. Ik ben niet meer zo op de hoogte van de hedendaagse muziek. Techno muziek is dat doeng, doeng, doeng, doeng of kadoeng, kadoeng, kadoeng, kadoeng?

 6. die dj die bij de opening van het stadion draaide oh was hij dat , nou ga er maar niet heen wat een aanfluiting die vent ik heb er zelf gezeten en nog nooit zo”n slechte dj meegemaakt .

 7. @ knol

  beste knol ik vraag mij wel eens af als er in jou ook nog positieve reacties zitten ipv al dat commetaar op alles.

  of vergis ik me,kan natuurlijk ook?

 8. @knol,
  ik ben er zelf niet geweest, maar kon in mijn meer dan riante achtertuin wel van het gedreun meegenieten. kunt u ook aanstippen in welk genre ik deze muziek virtioos moet plaatsen?

Reacties zijn gesloten.