Deltion organiseert ‘Burendag’

Foto van auteur

Zwolle – Het Deltion College organiseert op zaterdag 19 september a.s. een speciale ‘Burendag’ ter gelegenheid van de opening van de Deltion campus. Buurtbewoners uit de wijk Holtenbroek zijn van 12.30 tot 17.00 uur welkom op de campus, waar allerlei activiteiten worden georganiseerd. De Deltion Ronde van Holtenbroek is ook onderdeel van dit programma.

Het programma is in samenwerking met de wijkvereniging Holtenbroek NU tot stand gekomen. De dag begint met een muzikale rondgang door de buurt van de Zwolse show en marching band Jong Jubal. Vanaf 12.30 uur zijn de wijkbewoners welkom op de campus. Daar worden ze muzikaal verwelkomd door Holtenbroeks Prins Willem Alexander Band. Op de Deltion campus worden de hele middag diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Holtenbroeks familiecafé verzorgt een wereldlunch voor de bezoekers met hapjes uit diverse culturen. Bewoners van woonzorgcentrum Fermate bakken pannenkoeken. Kinderen kunnen zich laten schminken, bezoekers kunnen gratis fitnesslessen en kickboxdemonstraties volgen, hun voetbalskills tonen in de pannakooi of een rondleiding door de campus krijgen. Het volledige programma is te vinden op www.deltion.nl/opening.

Voor de tweede keer vindt ook de Ronde van Holtenbroek plaats op 19 september. Tussen 15.00 en 20.00 uur leggen diverse categorieën renners het 1500 meter tellende parcours af, door de straten van Holtenbroek. Een uitgebreid programmaoverzicht is te vinden op www.deltionrondevanholtenbroek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Deltion organiseert ‘Burendag’”

Reacties zijn gesloten.