Nieuwe magische route in Overijssel

Foto van auteur

Zwolle – Overijssel is rijk aan magie en natuurkrachten. Dit is terug te vinden in de nieuwe Magische kaart van Overijssel.  Girbe Buist, adviseur Musea en Erfgoed bij Kunst & Cultuur Overijssel, lanceert de kaart  op 12 oktober 2009 tijdens de studiedag Geomantie. Het is een kaart met vier bijzondere routes langs magische en spirituele plaatsen. Eén van deze routes is nog niet eerder gepubliceerd. Bij de kaart zit een wichelroede om de routes optimaal te kunnen ervaren.

Geomantie betekent letterlijk kennis van de aarde. De kunst om de tekens van de natuur te interpreteren om zo de juiste plekken voor de juiste activiteiten vast te stellen. Kunst & Cultuur Overijssel (KCO) organiseert op 12 oktober 2009 in Zwolle een studiedag over dit onderwerp. De studiedag vindt plaats in Zwolle. Tijdens deze dag worden een aantal bijzondere onthullingen gedaan.

De studiedag, met als onderdeel een stadswandeling, is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in stads- en dorpsgeschiedenis.  Deelnemers leren welke invloed de geomantie heeft gehad op de ontwikkeling van Overijsselse dorpen en steden.

Niet alleen de nieuwe magische kaart wordt tijdens de studiedag gelanceerd, ook wordt het nieuwste boek van Sietse van der Tuin met als titel Fysica van de Heiligheid gepresenteerd. De heer Van der Tuin, econoom en adviseur geweest van diverse ministers,  zal opmerkelijke onthullingen doen over krachtplekken en leylijnen.

Praktische informatie over de cursus
Docenten: Dick van den Dool, Kris Tolomei, Chris Zoet en Sietse van der Tuin
Datum: 12 oktober 2009
Tijd: 9.30 – 15.00 uur
Locatie: Kunst & Cultuur Overijssel , Kamperstraat 11-13, 8001 LJ Zwolle
Kosten: € 40,- ( inclusief kaart, lunch en stadswandelingen)
Aanmelding: Per e-mail aan KCO, Mw. A. Borst; aborst@kco.nl, o.v.v. naam, functie, organisatie, adres en naam cursus.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)