Zaterdag gratis openbaar vervoer in Overijssel

Foto van auteur

Zwolle – Maak eens kennis met de trein of de bus en ervaar zelf het gemak. Op 19 september 2009 kunnen bezoekers en inwoners van Overijssel daarom gratis reizen met het openbaar vervoer. Alle stads- en streek- en buurtbussen in Overijssel zijn op deze dag vrij toegankelijk. Dit geldt ook voor de treindienst Zwolle – Kampen. Deze dag is een initiatief van de provincie Overijssel, als verantwoordelijke voor het openbaar vervoer in Overijssel.

Gratis openbaar vervoer is dit jaar gekoppeld aan de Dag van Overijssel, de open dag van de provincie. Met de bus en of trein zijn de drie locaties van de open dag in Zwolle, Ommen en Denekamp goed te bereiken. Meer informatie is te vinden op www.dagvanoverijssel.nl. Informatie over dienstregelingen is te vinden op www.ov9292.nl, www.connexxion.nl of www.ns.nl. In de Regio Twente rijden op 19 september de bussen en de treindiensten Oldenzaal – Zutphen en Almelo –Mariënberg ook gratis. Op de website van Regio Twente staat meer informatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Zaterdag gratis openbaar vervoer in Overijssel”

  1. gratis openbaar vervoer in Overijssel?
    Zoals gewoonlijk worden we weer op het verkeerde been gezet met de kop “gratis openbaar vervoer in Overijssel op 19-9-2009”.
    De treindiensten zijn slechts zeer beperkt gratis.
    Zo moet je van Almelo naar Hardenberg reizende vanaf Mariënberg tot Hardenberg wel betalen.
    Het moet toch weer op z’n kleinst.

  2. Vanochtend even een gratis rondje Westenholte, station Zwolle, station Kampen, Westenholte gemaakt met de kids. Ik ben vrijwel nooit in de gelegenheid/situatie dat ik met het OV reis, dus dit was een mooie aanleiding om eens met de kids een nutteloos – maar wel leuk – rondje te doen met bus en trein.

Reacties zijn gesloten.