Buitenbrand Stadshagen

Foto van auteur

Zwolle – Om 21.15 uur komt er bij de brandweer een melding binnen van een buitenbrand bij een woning aan de Arendshorstlaan in Stadshagen. Daarop werd er met toeters en bellen uitgerukt. Eenmaal aangekomen stuitten ze op betonblokken op de weg.

sized_buitenbrand.jpg

Omdat naast de blokken shovels hadden gereden dacht de brandweer daar wel over te kunnen echter men kwam vast te zitten. Besloten werd om vanaf de blokken de slang  uit te rollem richting brand. Gelukkig bleek het slechts te gaan om een stapeltje pallets dat in  brand stond. De brandweer werd later uit hun benarde positie bevrijd door de fa. Leerentveld.

sized_buitenbrand1.jpg

meer foto’s zie lees verder ->

sized_buitenbrand3.jpg

sized_buitenbrand2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Buitenbrand Stadshagen”

 1. Een maal aangekomen stoten ze op betonblokken op de weg. Daar konden ze niet verder.


  Wat!!!
  Stel dat dat huis afgebrand was. Dan had de gemeente een leuke claim tegemoet kunnen zien. Ik vind dit kwalijk.

 2. Zoiets was ook mijn eerste gedacht Hans. Ik ging er een beetje vanuit, dat die betonblokken er door de brandstichters neergelegd waren. Maar volgens mij lagen die er gewoon in verband met de bouw die daar is.
  Maar ik verwacht wel dat deze pallets aangestoken zijn. Dat is al idioot genoeg!

  Off topic:

  Een maal aangekomen stoten ze op betonblokken op de weg

  lijkt me “Een maal aangekomen stootten ze op betonblokken op de weg” te moeten zijn.

 3. Blokakdes op de weg dat is te gek voor woorden. Weer een les voor een ieder die daar woont en werkt en moet zijn. Opruimen de doorgaan moet altijd vrij zijn voor politie brandweer en ambulances.

 4. op vrijdagmiddag zit iedere bouwvakker aan de potten bier. er zullen er niet veel zijn die de tegenwoordigheid van geest hebben om even die zooi aan de kant te zetten.

 5. Niet alleen betonblokken
  Nu zijn het betonblokken die de weg versperren. Op andere pleken in stadshagen liggen grote betoonen riool pijpen op de weg. Zo is al een keer een ambulance minuten later aangekomen bij een melding omdat hij in eens moest omrijden vanwegen zo’n wegversperring.

 6. Wat is dat nou weer voor een onzin? Dat is geheel niet juist wat je daar neerzet. Op de werkvloer en in de kantine mag niet gedronken worden. Dit heeft te maken met de verantwoordelijkheid van de aannemer/werkgever die moet zorgen dat zijn personeel normaal naar huis gaat.

  Die betonblokken zijn er om het net gestraate werk niet kapot te laten maken door vrachtwagens.

 7. Ik weet niet of jullie de foto goed hebben bekeken, maar het is een huis in aanbouw. Deze bouwplaatsen worden altijd afgezet. De brandweer had een andere weg moeten pakken en de melding is misschien niet duidelijk opgegeven of opgenomen.

 8. [qoute]HOE! [/quote]Met een sleepwagen.:D

  Ik weet niet of jullie de foto goed hebben bekeken, maar het is een huis in aanbouw. Deze bouwplaatsen worden altijd afgezet. De brandweer had een andere weg moeten pakken en de melding is misschien niet duidelijk opgegeven of opgenomen.

  Ik ken meerder plekken in Stadshagen waar, ook in bewoonde gedeeltes, het onmogelijk is om met een vrachtwagen te komen. Zelfs met een taxibusje past het vaak maar net. Ik ben van mening dat de hulpdiensten altijd en overal vóór de deur moeten kunnen komen

 9. D’r worden veel brandjes gesticht in die buurt! De politie zou -als ze dat niet al doen- daar vaker moeten patrouilleren.
  Ik heb daar zelf ook al eens een beginnend brandje uitgetrapt. Had ik dat niet gedaan, was de fietsenstalling van De Vlieger op z’n minst zwaar beschadigd!

 10. @Hans: dat je niet overal kan komen met een vrachtwagen is geen typisch Stadshagen-probleem. Kijk maar eens in Dieze, de Wipstrik, Assendorp, de binnenstad en de Pierik!
  Daar tik je met de personenauto bij menig straatje net niet aan beide kanten de buitenspiegels van de -aan beide kanten van de straat- geparkeerde auto’s aan!

Reacties zijn gesloten.