Vrouw beroofd van laptoptas

Foto van auteur

Zwolle – Op de Top Naeffstraat werd zondag 20 september even na 17.30 uur een 19-jarige vrouw uit Maastricht beroofd van haar laptoptas. Politiemedewerkers die snel aanwezig waren speurden samen met de vrouw de omgeving na, maar de man werd niet meer aangetroffen. De vrouw werd beroofd toen ze via de Top Naeffstraat op weg was naar de Wipstrikkerallee. De man, die ze even daarvoor tegemoet was gekomen op de Herenweg, liep voor haar en begon opeens zijn veters te strikken. Toen ze hem had ingehaald, kwam hij achter haar aan rennen en greep de tas met geweld uit haar handen. De vrouw kwam daardoor ten val. De man liep vervolgens terug in de richting van de Herenweg.

 Politieberichten.jpg

Het slachtoffer is achter hem aangelopen maar verloor hem ter hoogte van de Bosboom Toussaintstraat/H. Roland Holststraat uit het oog. Het signalement van de man is: Arabisch (Marokkaans/Turks/Irakees) uiterlijk, ca. 25 jaar, 1.70-1.75 m., halflang naar achteren gekamd haar met een beetje slag erin, grijze trui met horizontale strepen in de kleuren lichtgroen/lichtpaars, lichtkleurige spijkerbroek en witte, sportieve schoenen met lichtbruine strepen aan de zijkant. Wie getuige is geweest van deze beroving of op een andere manier informatie heeft over deze zaak wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

2 gedachten over “Vrouw beroofd van laptoptas”

  1. Hee….geen “licht getint” uiterlijk en tóch een signalement erbij?!?

    Ik mag hopen, dat mensen de twijfel over waarom het signalement erbij gegeven wordt wel weg is! Dit is puur voor opsporingsbelang!

Reacties zijn gesloten.