Verwarde man springt van in aanbouw zijnde woning in Heino

De hulpdiensten bij de bouwplaats aan de Vreugdestand in Heino.
Foto: Hugo Janssen

Een verwarde man is maandag van een in aanbouw zijnde woning in Heino gesprongen. Hij is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Rond 16.30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding over een verwarde man die op de rand van de tweede bouwlaag van een in aanbouw zijnde woning aan de Vreugdestand in Heino stond. De politie rukte met meerdere voertuigen uit en zette een deel van de straat af. Ook werd de brandweer van Zwolle opgeroepen om ter plaatse te komen met een hoogwerker en een springkussen.

De politie riep een arrestatieteam en een onderhandelaar op. Zij konden echter niet voorkomen dat de man onverwachts sprong. Het werd allemaal op afstand gadegeslagen door buurtbewoners. Ook deelden jongeren de beelden via social media.

De verwarde man is met onbekend letsel, met spoed, overgebracht naar het traumacentrum van het Isala ziekenhuis in Zwolle.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chat op 113.nl.

Foto's 3
De hulpdiensten bij de bouwplaats aan de Vreugdestand in Heino.  - Foto: Hugo Janssen
De hulpdiensten bij de bouwplaats aan de Vreugdestand in Heino.
Foto: Hugo Janssen
Buurtbewoners kijken van afstand toe. - Foto: Hugo Janssen
Buurtbewoners kijken van afstand toe.
Foto: Hugo Janssen
De politie zette de omgeving af. - Foto: Ruben Meinten
De politie zette de omgeving af.
Foto: Ruben Meinten

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)