Website over Zwolse economie vernieuwd

Foto van auteur

De gemeentelijke website over de economie van Zwolle heeft een grondige opfrisbeurt ondergaan. De vernieuwde site, die vandaag is gelanceerd, biedt veel informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de economische ontwikkeling van de stad. Of hij/zij nu plannen heeft een bedrijf te beginnen en zich wil oriënteren op mogelijkheden, op zoek is naar een kantorenlocatie of wil weten waar in de toekomst bedrijvenlocaties aangelegd worden. En ook voor nieuwe inwoners en bezoekers biedt de site veel interessante informatie.

Zwolle doet het economisch erg goed. Onlangs heeft het weekblad Elsevier Zwolle zelfs uitgeroepen tot een van de economisch best presenterende gemeenten van Nederland. Maar dat is geen reden om als stad nu achterover te gaan zitten. Integendeel, Zwolle wil met gerichte marketing en acquisitie de groei begeleiden. Internet is daarbij een belangrijk instrument.

De vernieuwde website heeft een overzichtelijke structuur en omvat nieuwe en gerichte informatie. Nieuw zijn de onderdelen arbeidsmarkt, innovatie en toerisme. Het onderdeel arbeidsmarkt is bedoeld voor starters en er is informatie te vinden over het werkloket De Lure. Innovatie is van groot belang voor de economie, vandaar dat hier ook expliciet aandacht aan gegeven wordt. Onder toerisme is informatie te vinden over evenementen en het toeristisch aanbod in de binnenstad.

De site is verder opgebouwd uit de volgende onderdelen: bedrijvenloket, kantoorlocaties en detailhandel. Het bedrijvenloket is het loket voor ondernemers en neemt een centrale plaats in op de website.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)