Eetcafé Eureka viert 16 jarig bestaan

Foto van auteur

Zwolle – Aanstaande zondag vier oktober, op dierendag, is het precies zestien jaar geleden dat enthousiaste vrijwilligers begonnen met het Eetcafé in Eureka. Inmiddels is het traditie binnen de sociaal-culturele vereniging dat op deze dag bijzonder wordt uitgepakt door een lekkere maaltijd te serveren, met een gezellig muziekje in een sfeervol aangekleed eetcafé.

Koks Truus, Marx, Bernard en Lisa gaan een vijfgangendiner maken, waarbij ze zich onder andere laten inspireren door de herfst. Om alvast een idee te geven; na een amuse wordt een pompoensoep geserveerd. Het hoofdgerecht is een herfstwrap met een salade en meer. Na het dessert wordt er koffie (Irish) of thee geschonken. Op dierendag eten we natuurlijk vegetarisch.

Iedereen is van harte welkom om het jubileum mee te vieren! Voor de maaltijd wordt een bijdrage gevraagd van €8,- Geef je wel op tijd op om teleurstellingen te voorkomen! Reserveren kan telefonisch: 038-4222903. Als je geen lid van de vereniging (meer) bent helpen vrijwilligers graag om het (weer) te worden. Er is keuze tussen het proeflidmaatschap en het jaarlidmaatschap. (€2,50/€15,-) De maaltijd begint om 19:00 uur. Iedereen wordt dan verwacht zodat we gezellig samen door de gangen heen kunnen genieten. Eureka is te vinden aan het Assendorperplein 9.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Eetcafé Eureka viert 16 jarig bestaan”

  1. een lekker stukje wild is nooit weg,tenzij je er niet wild op bent.goed idee om vegetarisch te eten op dierendag.Ik wist niet dat er zoveel gangen waren daar op het assendorperplein.Vind het overigens een prachtig initiatief en wens jullie een fijne en smakelijke avond toe

Reacties zijn gesloten.