Het weer: Kans op mist in de ochtend, buitjes in de middag en avond

Kans op mistbanken in de ochtend.
Foto: Obbe Bakker

Dinsdagochtend vroeg is er kans op slecht zicht in Zwolle door mistbanken. Eventuele mist lost op en een grijs wolkenpakket blijft over. Een paar fronten liggen boven onze omgeving. Vooral in de middag en avond gaat het daaruit af en toe regenen. Er is nauwelijks wind.

De temperatuur varieert dinsdag van 6 graden ’s morgens tot 10 graden ’s middags. In de avond en nacht naar woensdag is het nevelig en kan er nog een buitje vallen.

De invloed van een groot hogedrukgebied boven Scandinavië neemt toe. Woensdag overdag is het droog na een ochtend met kans op mist. Bewolking overheerst, maar deze wordt wel dunner later op de dag. De wind stelt weinig voor.

Donderdag en vrijdag is het van vroeg tot laat droog. Met een matige oostenwind wordt minder vochtige lucht aangevoerd. Dankzij het hogedrukgebied is er blauwe lucht te zien boven Zwolle. De zon krijgt ruimte. De middagtemperatuur gaat naar 13 graden, maar de nachten worden onder een sterrenhemel kouder, rond 3 graden is de minimumtemperatuur.

Foto 1
Kans op mistbanken in de ochtend. - Foto: Obbe Bakker
Kans op mistbanken in de ochtend.
Foto: Obbe Bakker

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)