Meerdere stadsdelen slecht bereikbaar door wegafsluitingen tijdens Halve Marathon Zwolle

De binnenstad is zaterdag beperkt bereikbaar vanwege de Halve Marathon.
Foto: Peter Denekamp

Zaterdag zijn vanwege de Halve Marathon diverse wegen afgesloten in de binnenstad en Hanzeland. Meerdere stadsdelen zijn in de middag en avond minder goed bereikbaar.

Vanaf 14.00 uur is de Koggelaan tussen de Hanzeallee en het Van Karnebeekpad afgesloten voor alle verkeer. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur is ook de Hanzelaan, aan de achterzijde van het station, afgesloten.

Tussen 18.30 en 20.30 uur zijn de Van Karnebeektunnel, Van Karnebeekstraat, Burgemeester van Roijensingel, Sassenpoortenbrug en de Ter Pelkwijkstraat afgesloten voor het verkeer.

Het volgende gebied is van 18.00 tot 24.00 uur afgesloten: Burgemeester van Roijensingel, Emmawijk, Nieuwe Havenbrug, Kamperpoortenbrug, Pannekoekendijk, Schuttevaerkade, Burgemeester Drijbersingel, Diezerkade, Brink, Bagijnesingel, Hanekamp, Wipstrikkerallee, Leo Majorlaan, Weteringbrug, Wethouder Alferinkweg, Luttenbergstraat, Schuurmanstraat, Groot Wezenland, Kerkbrugje, Wilhelminasingel, Ter Pelkwijkstraat, Gasthuisplein, Oude Vismarkt, Grote Markt, Grote Kerkplein, Sassenstraat, Luttekestraat, Melkmarkt, Jufferenwal en de Eekwal.

Foto 1
De binnenstad is zaterdag beperkt bereikbaar vanwege de Halve Marathon. - Foto: Peter Denekamp
De binnenstad is zaterdag beperkt bereikbaar vanwege de Halve Marathon.
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)