Drie Zwollenaren in elkaar geslagen op Potgietersingel, politie zoekt getuigen

|   Laatste wijziging

Potgietersingel
Foto: Peter Denekamp

Drie jongens zijn vorige week in de nacht van zaterdag op zondag in elkaar geslagen op de Potgietersingel. Een 17-jarige Zwollenaar raakte zo serieus gewond dat hij in het ziekenhuis belandde. De politie is op zoek naar getuigen van het geweld in het park tussen de Nieuwe Havenbrug en de Sassenpoort.

Rond 1.30 uur liep het slachtoffer met twee 18-jarige plaatsgenoten door het park. Daar werden ze aangesproken door een groep van vijf of zes mannen. Ze vroegen het trio om drank of sigaretten. De jongens weigerden en werden vervolgens in elkaar geslagen. Het drietal raakte gewond. De 17-jarige Zwollenaar liep serieus letsel op volgens Sven Strijbosch, woordvoerder van politie Oost-Nederland.

De politie tast in het duister wie de geweldplegers zijn. Er is geen duidelijk signalement beschikbaar. “We doen onderzoek om erachter te komen wat er precies is gebeurd,” meldt Strijbosch. “Vandaar de getuigenoproep.” Wie iets gezien heeft of meer weet over de mishandeling wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Foto 1
Potgietersingel - Foto: Peter Denekamp
Potgietersingel
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)