Meer bezoekers tijdens Motorbeurs in Zwolle

Foto van auteur

Het Motorcycle Event , dat deze dagen in de Zwolse IJsselhallen plaatsvindt , lijkt nu al geslaagd. Het motorevenement, dat vrijdagavond van start ging, trok tot nu toe bijna 50 % meer bezoekers dan vorig jaar. Zaterdag passeerden ongeveer 4.500 bezoekers de kassa’s van de IJsselhallen. Zondag verwacht de organisator 6.000 bezoekers.


Ericsson Racing Team presenteerde de nieuwe Honda

Voor Lesley ten Tusscher werd de nieuwe 125 cc Honda, die vanuit Gent (B) was getranporteerd, onthuld. Ten Tusscher was vorig jaar nog junior, en komt nu uit in de ONK competitie. In de Diezehal vertoonden minibikes en Freestyle stuntrider Johnnie Do hun kunsten. Alex van den Broek, 8-voudig Nederlands Trial Kampioen, gaf in de IJsselhal, in samenwerking met Trial Team Emmen, een spetterende show weg. Verder was het natuurlijk voor de motorliefhebbers smullen van alle nieuwe maar ook oude motoren.


Johnnie Do

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Meer bezoekers tijdens Motorbeurs in Zwolle”

  1. ook wij waren dit jaar weer van de partij , en net als vorig jaar hebben we mogen rijden. was weer erg geslaagd.
    minibiketeamzwolle

  2. Was absoluut de moeite waard. Zeer compleet evenement met veel demonstraties en tegekke stunts. Idd heel groot opgezet (alle hallen werden gebruikt). Gebeuren in de IJsselhallen toch steeds meer mooie evenementen. Van de smerige veehal naar een serieus evenementen complex, petje af. šŸ˜‰

  3. Grote klasse zoals het team van die dirth bikes zich gepresenteerd hebben .Prachtige baan waar de moteren goed gepresenteerd konden worden .Hulde aan het DUKRA TEAM die dit voor elkaar hebben gekregen .

  4. Ik mag namens iedereen van de club wel even zeggen dat we geweldige dagen hebben gehad
    Eindelijk hadden de kids weer eens de kans om gewoon in zwolle te kunnnen rijden op hun mini-bike’s

Reacties zijn gesloten.