Cursus Clownerie bij De Muzerie

Foto van auteur

Dit seizoen biedt De Muzerie de nieuwe cursus Clownerie voor volwassenen aan op de woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. In de cursus Clownerie wordt de clown als middel gebruikt om op een speelse en accepterende manier naar jezelf en elkaar te kijken. Op een speelse manier ga je op zoek naar de kwaliteiten van de clown.

Website De Muzerie

 

Clowning is een training in authentieke communicatie. De rode neus is het kleinste maskertje, dat het makkelijker maakt om controle los te laten en jezelf meer te laten zien zoals je bent. Het geeft je ruimte. In de lessen krijg je eenvoudige oefeningen in meditatie, beweging en improvisatie. Ze helpen om uit het hoofd in hart en buik te komen. Alles is gericht op in contact blijven met wat zich binnen in je afspeelt, terwijl je tegelijkertijd open staat voor de wereld om je heen. Jezelf leren accepteren en erkennen zoals je bent, niet meer en niet minder. We spelen met en zonder clownsneus in de hele groep, in kleine groepjes, met z’n tweeën of solo. Op een lichte wijze werken we daarbij aan persoonlijke ontwikkeling. Bovendien wordt een basis gelegd voor een clownsoptreden.

De cursus is al gestart maar instromen is nog mogelijk Voor meer informatie 038 – 4224055

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Cursus Clownerie bij De Muzerie”

  1. Zou eigenlijk verplichte kost voor politici moeten zijn. Misschien heeft onze wethouder van financi?«n Emmy Witbraad nog wat euro’tjes over – om alle raadsleden zo’n cursus aan te bieden. Want sommige politici nemen zich zelf soms wel h?©?©l serieus.

Reacties zijn gesloten.