Viva la Diva, vrouwenfeest van het COC

Foto van auteur

Viva la Diva is sinds jaar en dag het vrouwenfeest van COC Zwolle. Vier keer per jaar is het pand in de Zwolse binnenstad het domein van women only! Uit het hele land komen dames naar het feest, dat bekend staat om de goede muziek, de gezellige sfeer en verrassingen. Zaterdag 24 februari is het weer zover, van 22.00 tot 2.45 uur.

Het thema is deze keer: Viva la Diva Goes Dutch! En dat betekent smartlappen, Hollandse hapjes en muziek uit eigen land, maar natuurlijk afgewisseld met de gebruikelijke Top 40 dance- en rockmuziek.

Elke laatste zaterdag in de maanden februari, mei, augustus en november gaat de deur van COC Zwolle (Kamperstraat 17) dus alleen open voor dames. De rest van het jaar zijn de heren ook meer dan welkom! Meer weten? Check www.coczwolle.nl of mail vivaladiva@coczwolle.nl


COC Zwolle vind je aan de Kamperstraat 17 in het centrum van Zwolle.
COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit, met een eigen café en vele activiteiten, ook op het gebied van hulp en voorlichting. De vereniging bestaat dit jaar 31 jaar. Alle informatie over activiteiten in COC Zwolle en openingstijden van het café is te vinden op www.coczwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)