‘Super Saturday’ bij Landstede Sportcentrum met Hammers en VC Zwolle Topvolleybal

Landstede Sportcentrum
Foto: Landstede Sportcentrum

Zaterdagmiddag zet Landstede Sportcentrum de deuren wagenwijd open. Zwollenaren en sportliefhebbers kunnen zich uitleven met verschillende sportieve activiteiten. Ook stellen twee Zwolse topsportteams zich voor aan het publiek.

De spits wordt afgebeten door de vrouwen van VC Zwolle Topvolleybal. Aansluitend spelen ze een wedstrijd tegen VV Utrecht. Later in de middag is het de beurt aan Landstede Hammers. Ook zij komen in actie tijdens een vriendschappelijk duel tegen Feyenoord Basketball.

Het parkeerterrein van het sportcentrum wordt omgetoverd tot festivalterrein met een foodcourt en urban sports. Binnen organiseren VC Zwolle, ZAC Basketbal en ZBC Badminton clinics. Verder is er nog een lasergame centrum met obstakels ingericht.

Het open huis vindt zaterdag 31 augustus plaats tussen 12.00 een 18.00 uur in Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 in Zwolle. Om 12.45 uur worden de volleybalvrouwen aan het publiek voorgesteld. Om 13.00 uur begint het duel tegen VV Utrecht. De publiekspresentatie van de Hammers is om 15.45 uur. Een kwartier later spelen ze de wedstrijd tegen de basketballers uit Rotterdam.

De toegang is gratis. Meer informatie en eventuele updates zijn te vinden op de website van Landstede Sportcentrum.

Foto 1
Landstede Sportcentrum - Foto: Landstede Sportcentrum
Landstede Sportcentrum
Foto: Landstede Sportcentrum

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)