Zwolle wint ook in Haarlem

Foto van auteur

Haarlem – FC Zwolle heeft maandagavond de ongeslagen status van het trainersduo Boekweg / Stam behouden door van H.F.C. Haarlem met 1-2 te winnen.

Vossebelt bracht FC Zwolle in de 26e minuut op 0-1. Van den Berg bracht Haarlem in de tweede helft (70) op gelijke hoogte (1-1). Vlak voor het einde van de wedstrijd, in de 85e minuut was het aanvoerder Van der Haar die de bevrijdende 1-2 op het scorebord bracht. Door de overwinning op Haarlem schuift Zwolle twee plaatsen op in het linkerrijtje naar positie zes.

Arbiter: Van de Graaf

Geel: Karreman, Schreurs

 

Opstelling HFC Haarlem: Van Duin, Mac Intosh, Zouzou, Nieuwenburg, Karreman, Neervoort (Kousemaker/72), Overtoom, Van den Broek, Manucharyan (Wijks/64), Ten Heuvel, De Graaff (Van den Berg/46).

 

Opstelling FC Zwolle: Boer, Van der Wal (Justiana/85), Kapralik, Botteghin, Van der Haar, Reijnen, Bakker, Keizer, Vossebelt, Lopes (Beliczky/60), Rojer (Schreurs/83).

10 gedachten over “Zwolle wint ook in Haarlem”

  1. Ik begin toch aan Jan E te twijfelen,maar aub geen vreselijke man als Roelofsen ervoor.Laat die eerst maar eens manieren leren en een grote jongen worden

  2. precies, dezelfde jongens en hetzelfde spelletje. Na Jan wel een stapje extra doen en nu Jan er niet meer is vallen ze steeds meer door de mand.
    Vraag me werkelijk af of dit een groep is die voor elkaar of ons door het vuur gaan.

  3. Natascha je hebt ook gelijk .Het zijn allemaal jongens die voor hun geld voetballen dus moeten ze elke wedstrijd er voor gaan,maar het zijn ook mensen die zich kunnen laten beinvloeden door dingen die niets met voetballen te maken hebben.Als dan misschien een Jaap Stam wat meer met de menselijke kant bezig is ,terwijl hij toch ook medogenloos kan zijn,kaner iets overslaan en het woordje geluk moeten we ook niet vergeten ,of kun je dat afdwingen??????

  4. bewust slecht spelen om een trainer er uit te werken klinkt bij mij geloofwaardiger

    Die theorie gaat me wel een paar stappen te ver. Welke topsporter wil zichzelf niet bewijzen? Je eigen carriere gaat immers ook naar de filistijnen op die manier.

Reacties zijn gesloten.