Bewoners uit Veerallee verdelen 1 miljoen euro van de Postcode Loterij

Van links af Rob en Vanessa, Heleen en François en Hemmo en Monique, op de voorgrond Nicolette van Dam.
Foto: Margot de Heide

Bewoners van de Prins Bernhardstraat die deelnemen aan de Postcode Loterij verdelen met elkaar 1 miljoen euro. De geluksvogels met de winnende postcode winnen bedragen van 166.666 euro tot 333.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee ze meespeelden. Nicolette van Dam verraste de winnaars donderdag met het mooie nieuws.

Heleen en François hebben één lot: “Het is enorm welkom. We wilden de badkamer al een tijd verbouwen, maar kunnen dat niet zelf. Nu kunnen we het laten doen. We komen uit de buurt en zijn sinds een tijdje weer terug. Het is echt een bizar bedrag. Wat een verrassing zeg, dit hadden we zeker niet verwacht. Je denkt altijd dat het bij jou niet gaat gebeuren. Maar dus toch!”

Op de vraag wat er van hun bucketlist af kan met dit bedrag, zeggen Hemmo en Monique: “We kunnen hiermee een hele nieuwe bucketlist beginnen! Het was zo grappig, we zeiden van de week nog tegen elkaar: ’tijd dat we wat winnen!’. Heerlijk dit, een supergrote verrassing.”

Rob en Vanessa hebben één lot: “Wauw zeg, het moet echt nog even landen! We doen mee voor de goede doelen, maar dit is echt geweldig. Je weet nooit wat er gaat komen, het kan ook een elektrische fiets zijn. We hadden van de week nog een boek. Daar waren we ook heel blij mee. We gaan met dit geld iets doen met de kinderen: onze zoon gaat binnenkort studeren en we gaan veel herinneringen maken. Sowieso op reis.”

Vandaag racen zes Postcode Loterij-ambassadeurs door het land om buren te verrassen met een mooie prijs. Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Humberto Tan, Winston Gerschtanowitz, Gaston Starreveld en Caroline Tensen maken deelnemers uit twaalf winnende postcodes door heel Nederland blij. Deze winnaars mogen samen 1 miljoen euro verdelen.

Foto 1
Van links af Rob en Vanessa, Heleen en François en Hemmo en Monique, op de voorgrond Nicolette van Dam.  - Foto: Margot de Heide
Van links af Rob en Vanessa, Heleen en François en Hemmo en Monique, op de voorgrond Nicolette van Dam.
Foto: Margot de Heide

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)