Ton van Postcode Loterij gaat naar Amer in Zwolle

Foto van auteur

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld
Foto: Roy Beusker

Zwolle – Feest voor deelnemers van de Postcode Loterij in Zwolle met postcode 8032 GP. Op deze postcode is een straatprijs van een ton gevallen.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld maakte dit op nieuwjaarsdag bekend via onder andere een livestream op Facebook en op postcodeloterij.nl. De straat Amer in de Aa-landen heeft de winnende postcode. Onbekend is hoeveel adressen met deze postcode deelnemen aan de Postcode Loterij. Een andere Overijsselse plaats waar een straatprijs van 100.000 euro is gevallen, is Haaksbergen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de gewonnen prijs.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar maakt de Postcode Loterij traditiegetrouw bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is gevallen. Deze is dit keer in de Noord-Hollandse plaats Heemskerk terechtgekomen. Twee postcodes delen daar de 58,9 miljoen.

De Postcode Loterij heeft jaarlijks een totale prijzenpot van 425,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus. Elke maand zijn er 60.000 winnende postcodes. In de periode 2 t/m 6 januari wordt dagelijks nog eens tien keer een ton uitgekeerd door de Postcode Loterij.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)