Bekeuringen voor winkeldiefstal

Foto van auteur

Een 44-jarige Zwollenaar is woensdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal. Uit een winkel aan de Nieuwstraat nam hij een jas uit een kledingrek mee zonder die aan de kassa af te rekenen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Van het bedrijf kreeg hij een toegangsverbod.

Later op de middag werd uit hetzelfde bedrijf een leren jas meegenomen door een 35-jarige Zwollenaar. Ook tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hem werd de toegang tot de winkel voorlopig ontzegd.

 

Ook vier meisjes uit Zwolle en Hattem (12-15 jaar) werden die middag betrapt bij diefstal uit deze zaak aan de Nieuwstraat. Zij namen gezamenlijk voor ongeveer 34 euro aan spullen weg. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt en zij worden ter strafafdoening doorverwezen naar het buro Halt.

Een 13-jarige jongen uit Zwolle werd woensdag aangehouden na diefstal uit een supermarkt aan de Dobbe. Hij nam sigaretten weg zonder die af te rekenen. Ook hij gaat naar Halt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Bekeuringen voor winkeldiefstal”

  1. Ik ken die zaak, ze maken het je daar wel errug makkelijk. Uiteraard geen excuus, maar de winkel hoeft de dief ook niet uit te nodigen .

Reacties zijn gesloten.